FOTO Celine Dion şi soţul ei şi-au construit casă de peste 70 de milioane de dolari, pe insulă, cu propriul parc acvatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi au o casă de vis în Jupiter Island din Florida. FOTO YouTube/ Zillow
Cei doi au o casă de vis în Jupiter Island din Florida. FOTO YouTube/ Zillow

Pentru a asigura confortul celor trei copii, cântăreaţa Celien Dion (45 de ani) şi soţul ei, managerul René Angélil (71 de ani), şi-au construit o proprietate în Jupiter Island din Florida, cu opt camere de oaspeţi şi un parc acvatic cu piscine uriaşe, tobogane şi un râu artificial.

„Pentru o persoană ca ea, este greu să iasă afară cu copiii, deci a creat acest spaţiu pentru ea şi pentru familie“, spune agentul Joseph Montanaro de la agenţia imobiliară Sotheby’s International Realty din Quebec. „Are tobogane şi un râu artificial şi un pod, unde copiii se pot juca“, a mai zis specialistul citat de huffingtonpost.com.

image

Celine Dion a plătit 72,5 milioane de dolari pentru a se mândri cu proprietatea care nu-i oferă doar utilitate, ci si spaţii de relaxare şi distracţie.

casa insula

Potrivit datelor de pe site, în anii 2000, artista şi-a cumpărat două case învecinate din Jupiter Island, contra sumei de 20 de milioane de dolari. Ulterior, artista şi soţul ei şi-au construit şi redecorat casa, după gustul şi necesităţile lor.

image

Proprietatea include o casă principală de peste 3.000 de metri pătraţi, cu cinci pavilioane (o casă pentru oaspeţi, o casă pe plajă, o casă la piscină şi un teren de tenis).

casa insula

Artista revine în luna noiembrie cu albumul „Loved Me Back to Life“. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite