FOTO Adela Popescu şi Radu Vâlcan în vacanţă la New York: jogging în Central Park şi mâncare asiatică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au petrecut o vacanţă ca în filme la New York: plimbări lungi pe celebrele Fifth Avenue şi Broadway, aventuri în Soho sau Bronx, jogging prin Central Park şi o cină ca în serialul „Sex and The City“.

„Zilele de vacanţă au fost ca în poveşti, însă nu suficienţe. Ne-am plimbat pe Fifth Avenue şi Broadway, în cartierul Soho, am fost în West Village, o zonă cu foarte multe restaurante cochete. Am fost la un restaurant unde am descoperit câte ceva din lifestyle-ul din «Sex and the City» şi m-a impresionat foarte tare o cafenea construită pe o platformă, la bază podului Brooklyn, de unde se vedea superb tot Manhattan-ul. Am prins şi o paradă a portoricanilor şi celebrul Fifth Avenue s-a umplut de care alegorice“, a povestit Adela Popescu.

„Am stat 10 zile, dar nu pe cât de mult ne-am fi dorit. Pe lângă obiectivele turistice clasice am încercat să luăm contact şi cu partea mai puţin cunoscută şi anume Bronx, Brooklyn, Washington Heights, nu am ratat celebrele străduţe din cartierul Soho”, a spus Radu Vâlcan. 

Cei doi s-au adaptat stilului de viaţă newyorkez şi au început fiecare zi de vacanţă făcând jogging în Central Park. „Radu este un împătimit al alergatului în parc, astfel că nu avut cum să ratăm jogging-ul în Central Park, aşa cum fac toţi newyorkezii. Incredibil câţi oameni aleargă acolo. Central Park e mai ceva că în filme! În fiecare dimineaţă zici că e maraton, atâţia oameni sunt“, a declarat Adela Popescu.

Pasionaţi de bucătăria asiatică, Adela şi Radu au fost încântaţi să găsească foarte multe restaurante specific. „Pentru că ne place foarte mult mâncarea asiatică, am căutat astfel de locuri şi am găsit din plin. Restaurantele vietnameze şi thailandeze erau la tot pasul“,a mai spus Radu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite