Fosta soţie, abuzată de Vladimir Putin: Eram în lacrimi, apoi mi-am dat seama că nu exista o altă opţiune

0
0
Vladimir Putin şi fosta soţie Lyudmila Ocheretnaya. Foto: Facebook
Vladimir Putin şi fosta soţie Lyudmila Ocheretnaya. Foto: Facebook

Preşedintele Rusiei Vladimir Putin este recunoscut ca fiind un personaj dur şi imprevizibil în plan profesional. În viaţa sa personală, fosta sa sa soţie, Ludmila Aleksandrova Ocheretnaya spune că a plâns din cauza deciziilor lui chiar şi atunci când au venit pe lume cei doi copii ai lor.

În cadrul unei biografii a preşedintelui Vladimir Putin din anul 2002, Ludmila Aleksandrova Ocheretnaya a relatat că a fost singură în momentul în care a născut pentru prima dată. Putin i-ar fi chemat un taxi pentru a ajunge la spital, în timp ce el se afla într-o călătorie de afaceri.

Fosta soţie a liderului rus a mai declarat că, în ciuda faptului că ea îşi dorea ca fiica lor să se numească Natascha, Putin ar fi „ordonat” ca micuţa să primească numele Maria, aşa cum s-a numit mama lui. 

 „Eram în lacrimi. Dar apoi mi-am dat seama că nu exista o altă opţiune, fiica mea urma să se numească Maria”, a spus Ludmila. 

Ea a mai povestit că soţul ei obişnuia să întârzie: „Aproape că am plâns din cauza umilinţei”.

Preşedintele rus şi fosta sa soţie, Ludmila, s-au căsătorit în luna iulie a anului 1983. Cei doi au două fiice, Maria, care s-a născut în 1985, şi Ekaterina, născută în 1986. 

Divorţul s-a produs în 2013, atunci când s-ar fi aflat că preşedintele rus ar fi avut o relaţie extraconjugală cu Alina Kabaieva, o fostă gimnastă care, la acea vreme, avea 30 de ani. De asemenea, un alt motiv al divorţului dintre cei doi ar fi fost violenţa. Ludmila ar fi fost agreseată fizic în nenumărate rânduri de Putin.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite