Filmul despre fondatorul casei de modă Gucci, în care joacă Mădălina Ghenea şi Al Pacino, pus la zid de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea, alături de Al Pacino
Mădălina Ghenea, alături de Al Pacino

Patrizia Gucci, strănepoata a lui Guccio Gucci (1881 - 1953), fondatorul casei de modă, a declarat pentru Associated Press că este îngrijorată de faptul ca filmul "merge dincolo de repunerea în scenă a unei crime adevarate şi se amestecă în vieţile private ale moştenitorilor lui Guccio Gucci".

"Suntem cu adevărat dezamăgiţi. Vorbesc în numele familiei. Fură identitatea unei familii pentru a face profit, pentru a creşte veniturile sistemului de la Hollywood... Familia noastra are o identitate, intimitate. Putem vorbi despre orice. Dar există o limită ce nu poate fi trecută", a declarat ea.

Filmul "House of Gucci", productie MGM, urmăreşte povestea adevarată a Patriziei Reggiani, fosta soţie a moştenitorului imperiului, Maurizio Gucci, care a fost ucis în 1995, la comanda ei. Ea a fost condamnată în 1998 pentru orchestrarea asasinării lui Gucci după ce a descoperit ca el i-a fost infidel. Deşi a primit o condamnare la 29 de ani de inchisoare, Reggiani a executat 18 ani şi a fost eliberată in 2016.

"Bunicul meu a fost un bărbat foarte chipeş, ca toţi Gucci, şi foarte înalt, cu ochi albaştri şi foarte elegant", a explicat Patrizia. "El este jucat de Al Pacino, care nu este tocmai înalt, iar în această fotografie pare gras, scund, cu perciuni, chiar urât. Păcat, pentru că nu seamană cu el deloc".

În acest film, care ar urma să fie lansat pe 24 noiembrie, joacă şi Mădălina Ghenea, care o interpretează pe Sophia Loren. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite