Fiica actorilor Kim Basinger şi Alec Baldwin a pozat nud FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ireland Basinger-Baldwin, fiica în vârstă de 22 de ani a actorilor Kim Basinger şi Alec Baldwin, a pozat nud pentru PETA, călcându-i pe urme mamei sale, care s-a lăsat fotografiată într-o manieră asemănătoare în urmă cu 25 de ani.

Modelul Ireland Basinger-Baldwin a urmat exemplul mamei sale şi s-a aliniat vedetelor care au pozat nud pentru a susţine People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) şi a transmite un mesaj împotriva utilizării hainelor de blană.

În imaginea alb-negru, tânăra este complet goală, având zonele intime acoperite de mesajul campaniei: „Prefer să fiu goală decât să port blănuri.“

Ireland Basinger-Baldwin se alătură astfel altor vedete de top care s-au dezbrăcat pentru a susţine cauza PETA, printre acestea numărându-se cântăreaţa Pink şi actriţele Taraji P. Henson. şi Gillian Anderson.

image

„Am visat să pozez astfel de când mă ştiu. Am văzut fotografiile cu mama mea pentru această campanie. A fost un lucru pe care întotdeauna mi l-am dorit. Încă de mică am vrut să fac ceva pentru PETA. Aceasta este o cauză pe care mama mea a susţinut-o mereu, pentru care a luptat, aşa că asta mi-am dorit şi eu întotdeauna să fac. Dacă nu pai purta blana câinelui tău, atunci nu ar trebui să porţi blana niciunui alt animal, pentru că toate animalele sunt egale şi merită acelaşi respect şi aceeaşi dragoste“, a declarat modelul, potrivit USA Today.

Kim Basinger a fost printre primele vedete care au pozat nud pentru campania PETA împotriva blănurilor, lansată în anii '90. 

Kim Basinger, pozând pentru o campanie PETA în urmă cu 25 de ani

image

Basinger-Baldwin a adoptat stilul de viaţă vegan şi salvează animale de companie, fiind o activistă declarată. De altfel, tânăra a dezvăluit că în contractele sale este inclusă o clauză potrivit căreia nu poartă blănuri: „Nu vreau să facă parte din brandul meu. Au existat oameni care au încercat să mă îmbrace în haine din blană sau costume, dar le-am zis clar că nu mă interesează.“

Actorul american Alec Baldwin (59 de ani) şi actriţa şi modelul american Kim Basinger (64 de ani) au fost căsătoriţi în perioada 1993-2002. Baldwin, care a câştigat mai multe premii Emmy pentru show-ul său, şi Basigner, care a fost recompensată cu Oscar pentru rolul din „LA Confidential“, au avut un divorţ mediatizat şi s-au luptat în instanţă pentru custodia fiicei lor.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite