Fanii lui Sylvester Stallone, revoltaţi de preţul exorbitant cerut pentru o poză cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii actorului american Sylvester Stallone (72 de ani) s-au înfuriat după ce au aflat suma imensă pe care trebuie să o plătească pentru o fotografie cu starul, în cadrul unui eveniment.

Fanii lui Sylvester Stallone s-au arătat revoltaţi din cauza preţului pe care trebuie să îl plătească pentru o fotografie cu actorul american, respectiv 630 de dolari, notează Daily Mail.

Actorul participă la o serie de evenimente din Londra, Manchester, Birmingham, în august şi septembrie, pentru a împărtăşi „poveşti nespuse“ şi pentru a-şi promova ultimul film „Rambo: Last Blood“. 

Evenimentul va conţine un interviu pe scenă cu Sylvester, trei mese pentru participanţi, un recital şi o licitaţie. 

Unii fanii din mediul online au fost nemulţumiţi de costurille ridicate pentru fotografii şi au reacţionat în consecinţă. „Este o ruşine pentru că ai avea nevoie să vinzi un rinichi pentru a merge“, a scris un internaut, în timp ce altul a spus: „Ne-ar plăcea să mergem, dar 630 de dolari pentru o fotografie...“. 

Altcineva a scris: „Singura problemă la aceste evenimente este preţul ... Chiar vreau să merg“.

Organizatorii au venit cu explicaţii cu privire la costurile ridicate: „Ca în cazul oricărei afaceri, există numeroase alte costuri la mijloc. Dacă aţi ţine cont de costurile pentru a aduce o celebritate cu un asemenea calibru în Marea Britanie, atunci veţi înţelege de ce costă atât“. 

Preţurile biletelor pentru eveniment sunt de la 159 de dolari până la 413 dolari şi va cuprinde, de asemenea, o intrare „explozivă“ a celebrului star care îl interpretează pe Rambo. Participanţii pot beneficia de un pachet „premium foto“ care se ridică la un cost de 1,081 de dolari. 

Disponibilitatea este pentru 10 persoane, iar acestea vor primi o fotografie profesională de dimensiune 22X17 şi vor avea prioritate la coada de fotografii şi o ramă semnată de Sylvester cu un stilou de aur. 

Evenimentele oferă, de asemenea, fanilor un pachet denumit „fotografie profesională“ pentru doi oameni într-o fotografie cu actorul, la un cost de 948 de dolari pe cuplu, cu 75 de locuri disponibile. Există şi un alt pachet de acest gen, dar pentru o singură persoană, care este disponibil la preţul de 630 de dolari de persoană şi este valabil pentru 100 de persoane. 

Sylvester va fi la Londra pe 31 august, pe 6 septembrie la Manchester şi la Birmingham pe 7 septembrie.

VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite