Sylvester Stallone, în sala de forţă. Cum se antrenează actorul, în vârstă de 72 de ani, pentru noul film „Rambo“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sylvester Stallone, în vârstă de 72 de ani, a postat pe contul său de Instagram un filmuleţ în care se antrenează la o sală de fitness. Actorul se pregăteşte astfel pentru noul film din seria „Rambo“.

La 72 de ani, Sylvester Stallone are o formă fizică de invidiat. Recent, actorul a postat pe Instagram un filmuleţ în care le arată fanilor cum se pregăteşte din greu pentru noul film din seria „Rambo“. 

Actorul poartă, în clipul prezentat pe Instagram, un tricou cu chipul personajului John Rambo şi ascultă piesa „Welcome to the jungle“ a trupei Guns N’ Roses: 

„Mă pregătesc pentru Rambo. Şi sunt sută la sută dedicat. Bine aţi venit în junglă“, spune Stallone. Clipul a fost vizionat de peste 2 milioane de fani. 

        View this post on Instagram                   Getting ready for Rambo, Totally immersed in it! 100%. welcome to the jungle. @slystalloneshop #rambo @athleanx #healthylifestyle #mexico #heart @bradsiskind @gunnarfitness A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on Sep 12, 2018 at 9:37am PDT

Starul american a interpretat personajul John Rambo în cele patru filme ale francizei care au fost lansate până în prezent.

Producţia celui de-al cincilea film al francizei a început pe 1 septembrie. Filmările se vor desfăşura în Londra, Buglaria şi Insulele Canare, scrie News.ro. 

La întoarcerea lui Stallone în franciză, personajul său se află într-o fermă din Arizona, luptându-se cu sindromul de stres posttraumatic. Când o prietenă veche de familie, Maria, îi spune că nepoata ei a dispărut în Mexic, Rambo pleacă în căutarea tinerei. El descoperă un lanţ de trafic de persoane, ale cărui victime sunt exploatate în scopuri sexuale.

John Rambo este personajul principal din romanul „First Blood”, scris de David Morrell în 1972. Cartea a fost adaptată într-un film omonim în 1982, în care Sylvester Stallone a jucat rolul unui veteran al războiului din Vietnam.

Pelicula a generat o franciză de succes, care a inclus continuările „Rambo: First Blood Part II” (1085) şi „Rambo III” (1988). Prima continuare a fost un succes de box office, însă următoarea a fost un eşec, iar personajul Rambo a rămas în stare latentă la Hollywood, până când Sylvester Stallone l-

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite