Eroii zilelor noastre! Tom Hardy şi Jason Momoa au simţit succesul după ce cunoscuseră nefericirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceşti actori de succes, care interpretează supereroi în filme de acţiune, au fost, cândva, sinonimi cu eşecul. Dar prin felul în care au reuşit să o ia de la capăt, ei sunt şi în realitate nişte eroi inspiraţionali.

Tom Hardy

Starul din Venom, care este căsătorit şi are trei copii, a lăsat în urmă un sumbru trecut, înecat în alcool şi droguri. Tom poartă un set de vreo 16 brăţări la mână - anii de când s-a lăsat de droguri. „La 15 ani am fost arestat pentru că depăşisem viteza într-un Mercedes pe care-l furasem şi în care, pentru siguranţă, aveam şi un pistol. Aveam nevoie de adrenalina aceea pe care ţi-o dă ideea că te expui pericolului. Aş vrea să pot spune că am depăşit faza asta, dar violenţa încă are un parfum romanţat pentru mine. De-asta îmi place să interpretez criminali, eroi negativi, caractere distruse! Sunt fascinat de cineva care decretează: «Voi schimba lumea după nevoile mele», în loc de «Mă voi schimba eu ca să mă integrez mai bine în societate»“, spune Hardy.

Atracţia asta pentru pericol i-a dus, însă, şi mai multe probleme: Tom a început foarte devreme să consume droguri.

Jason Momoa

Starul de 41 de ani din Aquaman a făcut mărturisiri surprinzătoare despre parcursul carierei lui şi greutăţile prin care a trecut împreună cu familia sa. Azi, este unul dintre cel mai bine plătiţi actori, admirat mai ales pentru fizicul lui, exotic şi sculptat.

Dar acum 9 ani altfel stăteau lucrurile. Deşi publicul şi-ar închipui că după un rol în Game of Thrones, ofertele vin de la sine, nu aşa a fost pentru el în 2011, înainte ca seria să devină un hit la HBO. După rolul lui Khal Drogo, pe care el l-a avut în GoT, s-a luptat incredibil să mai prindă o altă partitură. Iar lucrurile erau cu atât mai complicate cu cât avea o familie - soţia Lisa Bonet, cu 11 ani mai mare decât el, fiica Lola Iolani, care pe atunci avea 4 ani, şi fiul Nakoa-Wolf, de 2 ani. „Eu şi familia mea ajunsesem aproape muritori de foame. Nu mai găseam nimic de muncă. E foarte greu când ai copii şi eşti plin de datorii“, mărturiseşte actorul.

Citeşte continuarea aici!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite