Drama prin care trece soția lui Michael Schumacher: „Corinna trăiește ca o prizonieră!” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corinna Schumacher, soția legendarului pilot german de Formula 1 Michael Schumacher, trăiește „ca o prizonieră", fiindcă se luptă să țină ascunsă starea de sănătate a celui din urmă, a transmis fostul șef al echipei de Formula 1 Jordan, Eddie Jordan, relatează The Sun.

Corinna Schumacher trăiește ca o „prizonieră”. Foto: EPA-EFE
Corinna Schumacher trăiește ca o „prizonieră”. Foto: EPA-EFE

Soția fostului pilot, care este supranumită „îngerul păzitor” al lui Schumacher, s-a asigurat ca intimitatea acestuia să fie respectată, în timp ce el continuă să se recupereze după groaznicul accident la schi, care s-a petrecut în luna decembrie a anului 2013. 

Femeia, în vârstă de 54 de ani, vorbește rareori despre soțul ei, însă ar fi făcut câteva mărturisiri în cadrul documentarului Netflix intitulat „Schumacher”. 

Mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu doar mie mi-e dor de el. Este vorba de copii, de familie, de tatăl său, de toți cei din jurul lui. Adică, tuturor le este dor de Michael, dar Michael este aici. Diferit, dar este aici și asta ne dă putere, cred eu. 

Este foarte important pentru mine ca el să se poată bucura în continuare de viața lui privată cât mai mult posibil. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael”, a mărturisit soția legendarului pilot german în documentarul menționat. 

  În plus, aceasta se pare că gestionează afacerile familiei și îl sprijină pe fiul lor, Mick, în propria carieră în Formula 1. 

Eddie Jordan a dezvăluit în cadrul unui interviu că lupta constantă și presiunea au făcut-o pe soția acestuia să trăiască ca o „prizonieră”. 

La scurtă vreme după ce Schumacher s-a accidentat, soția acestuia nu a dorit ca Jordan să-l viziteze, o hotărâre pe care fostul șef al echipei de Formula 1 Jordan a afirmat că o înțelege.

„Corinna a stabilit niște reguli”

A fost cea mai oribilă situație pentru Mick și Corinna", a afirmat Jordan. 

Au trecut aproape zece ani de atunci și Corinna nu a putut să meargă la o petrecere sau la prânz. Trăiește ca o prizonieră pentru că toată lumea ar vrea să vorbească cu ea despre Michael”, a mai adăugat Jordan. 

Totodată, femeia ar fi decis ca „doar familia” să-l poată vizita pe Schumacher. Totuși, o singură persoană ar fi avut voie să-l viziteze, fostul șef de la Ferarri, Jean Todt. 

„Intimitatea este un aspect vital în sport, afaceri și viața personală. Corinna a stabilit niște reguli, o cunosc foarte bine. Am făcut un efort pentru a merge să-l văd pe Michael în primele zile, iar Corinna a refuzat, și pe bună dreptate, pentru că prea mulți oameni voiau să meargă să-l vadă”, a mai declarat Jordan. 

Eddie Jordan a condus echipa Jordan F1 din anul 1991 până în 2005 și i-a lansat pe Michael Schumacher și pe fratele său Ralf. 

Michael Schumacher a fost în comă indusă după accident. Se pare că ar fi suferit un traumatism cranian, însă puține alte informații au fost publicate despre starea sa de sănătate. Unii au susținut că se află într-o stare vegetativă, în vreme ce alții au spus că este capabil să vorbească. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite