Divorţuri care au golit buzunarele vedetelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madonna şi Guy Ritchie
Madonna şi Guy Ritchie

Este simplu să te căsătoreşti, dar nu la fel se întâmplă şi în cazul divorţurilor. Pe lângă traumele psihice care rămân, în urma unei despărţiri mai intervine şi partea materială. Fie că este vorba de un simplu apartament sau de o avere în valoare de milioane de euro, acestea trebuie împărţite în două, mai ales dacă nu s-a făcut un contract prenupţial.

Celebrităţile de la Hollywood au fost şi ele „victimele" divorţului, rămânând în urma despărtirilor fără milioane bune de dolari în cont. Iată câteva dintre divorţurile care au golit buzunarele vedetelor:

Paul Mccartney şi Heather Mills

Paul Mccartney şi Heather Mills

Acest divorţ nu a fost uşor. Şi nu a fost uşor din cauză că Sir McCartney este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Tocmai de aceea, fosta lui soţie, Heather, a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a trece peste această perioadă grea cu demnitatee. Această demnitate l-a costat pe Paul 60 de milioane de dolari plus o reşedinţă luxoasă.

Michael Douglas şi Diandra Douglas

Michael Douglas şi Diandra Douglas

Încă sunt nedumeriri în privinţa „valorii" acestui divorţ, însă conform celor mai multe surse, Diandra ar fi ieşit din această căsătorie cu o sumă de 45 de milioane de dolari şi o reşedinţă în Beverly Hills.

James Cameron şi Linda Hamilton

James Cameron şi Linda Hamilton

James Cameron a câştigat aproape 100 de milioane de dolari din urma filmului Titanic, iar jumătate din această sumă i-a revenit Lindei în urma divorţului. Actriţa din Terminator este o femeie foarte bogată şi, în mod surprinzător, este încă în relaţii bune cu fostul său soţ, regizorul James Cameron.

Harrison Ford şi Melissa Mathison

Harrison Ford şi Melissa Mathison

Căsătoria lor părea una dintre cele mai solide relaţii de la Hollywood. Cuplul s-a căsătorit în 1983 şi nimeni nu credea că vor divorţa. Acest lucru s-a întâmplat însă în 2004, când Harrison s-a îndrăgostit de actuala sa soţie, Calista Flockhart. Melisei evident că nu i-a plăcut deloc decizia lui Harrison de a divorţa însă a avut grijă să fie o decizie care îl va costa destul de scump: aproape 80 de milioane de dolari.

Madonna şi Guy Ritchie

Madonna şi Guy Ritchie

Au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri de pe planetă, iar vestea că au decis să divorţeze a şocat pe toată lumea, deoarece păreau foarte îndrăgostiţi.
Diva pop nu a ieşit tocmai ieftin din căsătorie, aceasta trebuind să-i plătească lui Guy în jur de 90 de milioane de dolari în urma divorţului - aceasta fiind şi cea mai mare sumă pe care a plătit-o vreodată o femeie în urma unui divorţ. Madonna a fost foarte generoasă şi i-a lăsat fostului soţ casa lor din Marea Britanie.

Steven Spielberg şi Amy Irving

Steven Spielberg şi Amy Irving

Să fii soţia unui regizor atât de faimos nu este tocmai uşor şi se lasă cu cheltuieli mari. În special în cazul unui divorţ. Amy a ştiut asta şi tocmai de aceea când cuplul a hotărât să divorţeze, ea a primit 100 de milioane de dolari.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite