Dezvăluiri tulburătoare despre copilăria lui Kevin Spacey: fratele actorului susţine că tatăl lor a fost un simpatizant nazist care l-a violat şi şi-a brutalizat familia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul în centrul căruia se află Kevin Spacey readuce în prim-plan detalii tulburătoare din trecutul actorului, cum ar fi dezvăluirile fratelui mai mare al starului potrivit cărora tatăl lor a fost un simpatizant nazist care l-a violat şi şi-a brutalizat familia.

Kevin Spacey şi-a descris cândva tatăl ca fiind „un om normal, de clasă mijlocie“. Fratele său mai mare, însă, are o cu totul altă viziune despre tatăl lor: un simpatizant nazist care l-a violat şi l-a bătut. 

Aceste detalii din trecutul celebrului actor sunt puse iar în lumina reflectoarelor în contextul în care numele lui Kevin Spacey face subiectul unui scandal. Starul a fost acuzat de actorul Anthony Rapp (46 de ani), cunoscut pentru rolul din „Star Trek: Discovery“, că i-a făcut avansuri sexuale pe când avea 14 ani. Dublu laureat Oscar, Spacey i-a cerut iertare, dar a subliniat că nu-şi aminteşte de acel incident, punând acest lucru pe seama faptului că era sub influenţa alcoolului şi că au trecut 30 de ani de atunci. 

Kevin Spacey este cunoscut pentru faptul că este foarte prudent când vine vorba de viaţa privată. Potrivit The Telegraph, când a fost întrebat de versiunea diferită pe care o are fratele lui despre comportamentul tatălui lor, actorul a replicat: „Nu comentez. Ce ar trebui să fac acum? Să povestesc tuturor cele mai profunde şi întunecate secrete ale mele doar pentru că oamenii vor să le ştie?“

Randall Fowler (62 de ani) a declarat pentru Daily Mail că este profund tulburat de scandalul în care este implicat fratele său mai mic, iar în 2004, a făcut o serie de dezvăluiri şocante despre copilăria traumatizantă, alături de un tată abuziv, pe care au avut-o el şi fraţii lui, Kevin Spacey şi Julie Ann Fowler. 

Bărbatul, care este un imitator al cântăreţului Rod Stewart şi şofer de limuzină în Idaho, a povestit că el şi fraţii lui au avut parte de o educaţie brutală şi au crescut într-o „casă a ororilor“ alături de un tată sadic şi pervers, Thomas Geoffrey Fowler. 

image

Thomas Geoffrey Fowler (foto dreapta jos) s-a alăturat partidului neo-nazist din SUA, îl idolatriza pe Adolf Hitler, purtându-şi chiar şi mustaţa precum acesta, afirma că Holocaustul este o minciună. Mai mult, bărbatul şi-a abuzat fizic şi verbal familia, iar Randall Fowler susţine că a fost violat şi bătut ani la rând, fără ca mama lui să ia atitudine. 

image

Randall Fowler afirmă că sora lui mai mare, Julie, nu a mai suportat bătăile, iar la 18 ani a fugit de acasă, în timp ce Kevin Spacey s-a închis în el şi făcea tot posibilul să nu-şi supere tatăl pentru a nu avea aceeaşi soartă. Mai mult, Fowler spune că Spacey s-a refugiat în actorie şi îşi distra tatăl imitând persoane faimoase. 

„Casa noastră era incredibil de îngrozitoare. Copilăria acolo a fost absolut mizerabilă. Kevin a încercat să evite tot ce ni se întâmpla şi se retrăgea într-o bulă a lui. A devenit viclean şi inteligent. Şi-a reprimat toate sentimentele.“

Fowler susţine că mama lor, Kathleen, era cea care susţinea financiar întreaga familie, având o slujbă stabilă ca secretară. În 1963, relaţia părinţilor s-a degradat, după ce femeia a aflat că soţul ei a abuzat sexual o adolescentă care îi era rudă. 

Totuşi, Fowler susţine că mama lor nu a intervenit niciodată, deşi ştia că tatăl îl abuza sexual, iar când a crescut şi a confruntat-o aceasta a rupt legătura cu el. În schimb, Kathleen, care a murit în 2003, a avut o relaţie extrem de apropiată cu Kevin Spacey. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite