Dezvăluiri. Anamaria Prodan a recunoscut că l-a despărţit pe Reghecampf de prima soţie. Cât a costat ţinuta pe care a purtat-o la emisiunea lui Denise Rifai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan şi  Reghecampf
Anamaria Prodan şi  Reghecampf

Anamaria Prodan a povestit cum a început povestea ei de dragoste cu Reghecampf, imediat după ce ea a divorţat de primul soţ, Tiberiu Dumitrescu.

Întrebată dacă l-a despărţit pe Laurenţiu de prima lui soţie, Mariana, Anamaria Prodan a răspuns că „da”. „Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri. Luni, l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este.

Mi-a explicat că de mulţi ani nu mai are niciun fel de legătură cu soţia lui. Eu eram divorţată. Ne-am zis: 'Ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!'”, a povestit agenta, la Kanal D.

Anamaria Prodan a adăugat că Laurenţiu Reghecampf a spus „da” imediat. „Luni, răspunsul lui a fost afirmativ. Că da, ne vom căsători. Şi de atunci am luptat să ne căsătorim şi nimeni să nu ne stea în cale”, a mai zis impresara.

Anamaria Prodan e convinsă că relaţia ei cu fostul antrenor de la FCSB e una solidă.

„Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic”, a explicat ea.

Mariana Boldea, fosta soţie a lui Reghecampf şi-a refăcut viaţa în Germania, unde are un salon de înfrumuseţare, arată digi24.ro. S-a recăsătorit şi afacerea ei are succes. Imediat după divorţul de tehnician, ea a făcut mai multe dezvăluiri despre Anamaria Prodan, pe care a acuzat-o că i-a distrus familia. „Nu m-am gândit vreodată că ne vom despărţi. Situaţia mea după divorţ nu a fost tocmai bună”, spunea Mariana la acea vreme.

Anamaria Prodan a uimit-o pe Denise Rifai, când a început să calculeze valoarea bijuteriilor de pe mâini: „Pentru asta muncim”

Invitată la emsiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Anamaria Prodan a afişat un look de milioane. Impresara a uimit-o pe prezentatoare atunci când a început să calculeze valoarea bijuteriilor - peste 500.000 de euro.

„Am 9 brăţări, care valorează 190.000 de euro. Inelul de logodnă e 170.000 de euro, nu e de 9 karate, că altfel veneam cu bodyguarzii după mine. Pe ăsta nu ştiu cât a dat, ceasul peste 100.000 de euro. Pentru asta muncim, nu luăm nimic cu noi”, a spus Anamaria Prodan.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite