Denise Rifai, despre slăbiciunile, iubirile şi greşelile ei: ”Sunt mai sensibilă decât îşi imaginează mulţi. Par dură, dar nu sunt”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denise Rifai îşi aşteaptă marea iubire (Foto: Profimedia).
Denise Rifai îşi aşteaptă marea iubire (Foto: Profimedia).

Cu toate că „dezbracă“ invitații de orice secrete la emisiunea ei, „40 de întrebări cu Denise Rifai“ (Kanal D), este o prezență misterioasă. Însă nu și scumpă la vorbă, acceptând să discute despre partea mai puțin cunoscută a vieţii sale: slăbiciuni, iubiri, greşeli, controverse.

Prezentă pe micul ecran de circa un deceniu, mai întâi la Realitatea şi acum la Kanal D, Denise Rifai este poate una dintre cele mai misterioase vedete de la noi. O apariţie sofisticată, imperturbabilă, pe alocuri dură, despre celebra brunet cu sânge iordanian nu se știu foarte multe, cu toate că ea își întreabă invitații... tot! Deopotrivă criticată și admirată, Denise nu lasă pe nimeni indiferent. S-au făcut multe speculații de-a lungul timpului despre această tânără frumoasă de 35 de ani, începând cu viața privată și terminând cu familia, dar și cu momentele explozive din cariera de jurnalist. De când prezintă emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, care atinge cote de audiență spectaculoase, nu se mai poate ascunde. De fapt, nici nu este intenția ei, după cum ne-a mărturisit în acest interviu, unde a făcut lumină într-o serie de aspecte ale existenței sale.  

Denise, dezbraci invitații de orice secrete la 40 de întrebări, dar ești o prezență destul de misterioasă altfel. Așadar, cine ești tu? 

Denise Sunt un om simplu, credincios, foarte curat emoțional, scopul meu ind acela de a lăsa ceva bun în urma mea. Pentru asta muncesc în ecare zi, ecare minut al existenței mele. Cred că acesta ar trebui să fie unul dintre scopurile noastre când trecem prin această lume: să lăsăm ceva bun în urmă. 

Citeşte mai multe aici!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite