Delia, despre căsnicie şi decizia de a face un copil: „Întrebarea «când faci un copil?» cred că e «made in Romania»“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delia a vorbit despre căsnicia cu Răzvan Munteanu, dar şi despre întrebarea obsesivă, care i se pare „made in Romania“, „când faci un copil?“.

Într-un interviu pentru „Adevărul“, Delia, în vârstă de 36 de ani, a vorbit despre cum şi-a întâlnit soţul, pe Răzvan Munteanu (41 de ani). Cei doi s-au cunoscut în 2010, iar din 2012 sunt căsătoriţi şi lucrează împreună, el fiind unul dintre oamenii-cheie din echipa artistei. 

„Ne-am cunoscut în Centrul Vechi la pub-ul lui. A fost o poveste de dragoste clasică, nimic ieşit din comun, dar frumoasă. Nu suntem împreună atât de mult încât să ne săturăm, să simţim că nu putem respira, ba din contră, cred că e loc de mai mult. Nu cred că e nimic de împăcat între viaţa personală şi profesională. Cred că dacă două persoane se completează şi se tolerează suficient de mult poate exista o familie fericită mult timp. Toleranţă mă refer la a convieţui foarte bine împreună fără ca vreunul să-l acapareze pe celălalt, să fie natural, să fie ca şi când ai trăi cu tine, să nu simţi o greutate când stai cu cineva în casă. Noi, spre exemplu, avem timp cât de cât unul pentru celălalt, nu foarte mult, dar d-asta spun că mi-ar plăcea mai mult timp pentru mine, pentru noi, pentru că eu consider că mai e loc de mai bine“, a mărturisit Delia. 

Cântăreaţa spune că în trecut o supărau unele lucruri care se scriau despre ea, însă acum consideră că are toate armele necesare pentru a combate informaţiile false. 

„Au fost perioade în care am fost afectată, dar nu cred că mai e cazul, plus că o bună perioadă despre mine nu prea s-a scris. Sunt o femeie căsătorită, deci nu sunt interesantă pentru nimeni (râde). Iar de când există Instagram poţi să combaţi foarte uşor orice articol. Adică nu ştiu dacă există pagină de Facebook sau de Instagram a unei publicaţii care să aibă mai mulţi urmăritori decât mine. Deci clar mesajul meu ajunge la mai multă lume şi eu cred că am mai multă credibilitate într-o ştire care mă priveşte. Adică pot demonta foarte uşor un fake news. Nu mai e ca acum câţiva ani când trebuia să sun oamenii, să mă cert cu ei că au scris neadevăruri, acum ai armele“, este de părere Delia. 

Totuşi, o întrebare i se pune în mod obsesiv: când va face un copil: „Da, asta o să fie mereu. Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorinţa mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzaţia că trebuie. Şi eu cred că nu trebuie nimic“. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite