David Guetta cântă la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai de seamă reprezentanţi ai muzicii electronice, David Guetta (foto), va concerta la 15 octombrie la Bucureşti. Concertul face parte din seria de evenimente internaţionale Deadcode Production „Diamond Series“, care include şi concerte la Bratislava, Debrecen şi Praga.

Evenimentul va avea loc la Romexpo, una dintre cele mai mari săli din România, unde va fi folosit un sistem de sonorizare de nivel mondial şi o tehnică de lumini care cuprinde o serie de elemente vizuale unicat.

Datorită succesului fulminant al celui de-al patrulea album semnat David Guetta - „One Love", apărut în august 2009 - turneul artistului continuă. Discul, la care au contribuit staruri precum membrii trupei Black Eyed Peas, Akon şi Kelly Rowland, se menţine în fruntea clasamentelor de vânzări şi al pieselor dance, cele mai bune cântece fiind difuzate permanent de radiourile şi de televiziunile muzicale.

Pentru concertul din 15 octombrie, biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange şi Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti) şi de pe eventim.ro.

Primele 1.000 de bilete vor avea un preţ special de 95 de lei, următoarele bilete, până la cel cu numărul 5.000, fiind puse în vânzare la preţul de 110 lei. După epuizarea celor 5.000 de bilete, tichetele cumpărate în avans până în ziua evenimentului vor costa 120 de lei, iar la intrare vor fi disponibile la preţul de 135 de lei.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite