David Carradine: Strania poveste a morţii actorului. Sexul era dependenţa de care n-a putut scăpa niciodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
david carradine foto arhiva

A trecut mai bine de un deceniu de la decesul starului din Kill Bill şi anumite aspecte ale dispariţiei lui tot nu se leagă, dacă putem spune asta despre cineva care-a murit cu frânghii în jurul gâtului şi al organelor sale genitale... Sinucidere, omor sau accident?

Toate aceste ipoteze au fost vehiculate cu privire la moartea subită şi şocantă a starului din seria Kung Fu, din 2009, când fusese găsit fără suflare în camera sa de hotel din Bangkok, capitala mondială a sexului. După cele două autopsii făcute în Thailanda şi SUA, concluzia a fost una singură – Carradine a murit asfixiat, informaţie care ar fi trebuit să-i ofere familiei lui David un oarecare sentiment de împăcare şi acceptare.

Însă scandalul iscat după înmormântarea starului hollywoodian n-a făcut decât să adâncească durerea apropiaţilor săi, din simplul motiv că actorul n-a luat cu el în mormânt şi practicile lui... hm, atipice, care i-au adus, într-un final, sfârşitul. O, da, vedeta de 72 de ani a murit, mai exact, în urma unui „accident sexual“ şi nu există niciun dubiu legat de clipele de extaz pe care trebuie să le fi simţit când şi-a dat ultima suflare.

Citeşte continuarea aici!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite