Dan Bittman, în lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai: „Nu există durere mai mare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Bitman
Dan Bitman

Întrebat de Denise Rifai despre relaţia cu părinţii, Dan Bittman s-a emoţionat foarte tare, povestind că  pe i-a pierdut la câteva luni unul după celălalt.

Dan Bittman a fost invitatul lui Denise Rifai în ediţia de marţi a emisiunii de la Kanal D. La ultima întrebare pe care a primit-o din partea moderatoarei, solistul nu şi-a mai putut stâpâni lacrimie. Iată de ce a plâns Dan Bittman în platoul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Aţi cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu?”, “V-aţi iubit cu femei măritate?”, “Sunteţi un artist scump?”, “Ce fel de tată este Dan Bittman?”, au fost doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Dan Bittman (58 de ani) în ediţia de marţi seară a emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, conform Click.ro

Însă ultima întrebare l-a făcut să plângă pe dan Bittman, care a oferit răspunsul gâtuit de emoţie.

„Care este cea mai mare durere a lui Dan Bittman?", a fost întrebarea care i-a răscolit nostalgii artistului, iar răspunsul a gravitat în jurul relaţiei cu părinţii lui, pe care i-a pierdut la câteva luni unul după celălalt. Potrivit Wowbiz.ro, primul a murit tatăl lui, în decembrie 2011. Vestea pierderii tatălui său l-a surprins chiar în timpul unui concert din noaptea de Revelion. La câteva luni distanţă, în iunie 2012, a murit şi mama lui. Dan Bittman era pe scenă într-un concert la Sighişoara. ”Asta! Nu există durere mai mare (n. r. pierderea părinţilor). Şi am avut 3 spectacole în noaptea în care a murit tata”, a spus Dan Bittman în emisiune, în timp ce nu-şi putea stăpâni lacrimile.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite