Cum arăta iubirea vieţii lui Keanu Reeves. Femeia a murit într-un accident, iar actorul nu şi-a revenit niciodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Keanu Reeves
Keanu Reeves

Despre Keanu Reeves şi activitatea lui actoricească s-ar putea spune multe, însă mult mai impresionantă este povestea lui de viaţă. Să vedem, aşadar, cum arăta femeia pe care a pierdut-o şi pe care n-a încetat s-o iubească nicicând...

Este unul dintre cei mai discreţi actori de la Hollywood, apărând pe covorul roşu doar la premierele filmelor lui. Iar atunci când nu filmează ori nu-şi promovează peliculele, Keanu Reeves este ca o stafie, pe care nimeni nu ştie s-o localizeze. Mai mult de atât, duce o viaţă cât se poate de modestă, locuind într-un apartament micuţ şi conducând o maşină Honda.

Ce-l face pe unul dintre cei mai de succes actori hollywoodieni să aibă un astfel de stil de viaţă? Convingerea că nu partea materială a vieţii e cea care te face fericit. O ştie prea bine, dat fiind faptul că, deşi are o avere estimată la 360 de milioane de dolari, actorul nu a mai fost fericit de mai bine de 19 ani. Ce s-a întâmplat în anul 2000? Marea lui iubire, Jennifer Syme, a dispărut în urma unui accident rutier tragic.

Iată cum arăta femeia şi care este întreaga lor poveste de dragoste

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite