Citatul săptămânii. Maria Dinulescu: „A merge la o conversaţie cu Al Pacino e o situaţie obişnuită în Los Angeles“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Maria Dinulescu, care a renunţat la o carieră promiţătoare în România pentru a trăi visul american, a vorbit despre star-sistemul de la Hollwood. Joan Rivers, cunoscută pentru declaraţiile controversate, a făcut din nou valuri, de data aceasta cu o declaraţie şocantă despre palestinieni, iar Adrian Sârbu a povestit cum s-au născut Ştirile de la ora 17.00. Adevarul.ro vă prezintă cele mai importante declaraţii mondene ale săptămânii.

Plecată în urmă cu un an, în Los Angeles, ca să descopere ce înseamnă cu adevărat industria de film, Maria Dinulescu  spune că a renunţat la ceea ce avea în România pentru că îşi dorea „o nouă experienţă“.

„La început, când mergeam la anumite întâlniri sau la filarmonică şi cunoşteam foarte mari artişti ai lumii, îmi dădeau lacrimile, fiindcă ştiam că sunt mulţi tineri în România care nu au această şansă. A merge la o conversaţie cu Al Pacino, compozitorul Philip Glass sau mari politicieni ai lumii sunt situaţii obişnuite în Los Angeles. Doar ieşi din casă şi alegi cinci locuri unde ai putea să fii. Te duci, asculţi, te îmbogăţeşti, îţi faci noi contacte şi laşi viaţa să se dezvolte“, a povestit aceasta.

Actriţa americană Joan Rivers (foto Reuters), în vârstă de 81 de ani, este cunoscută pentru declaraţiile scandaloase, dar cea privind conflictul din Fâşia Gaza, este, fără urmă de îndoială, cea mai controversată de până acum.

image

Când un reporter al site-ului TMZ.com i-a spus artistei că peste 2.000 de palestinieni şi-au pierdut viaţa, Joan Rivers a răspuns: „Când declari război, declari război. Ei l-au început. Noi nu ţinem cont de cine a murit. Eşti mort, ai meritat să mori. Să nu îndrăzneşti să încerci să mă faci să mă simt prost din cauza asta“. „Li s-a spus (palestinienilor – n.r.) să plece. Ei nu au plecat. Nu pleci, înseamnă că eşti un idiot. Cel puţin cei care au fost ucişi au fost cei cu IQ-uri scăzute“, a mai declarat Rivers.

Când declari război, declari război. Li s-a spus (palestinienilor – n.r.) să plece. Ei nu au plecat. Nu pleci, înseamnă că eşti un idiot. Cel puţin cei care au fost ucişi au fost cei cu IQ-uri scăzute.

Cântăreaţa americană Cher (foto Reuters), a cărei carieră se întinde pe aproape jumătate de secol, a declarat, într-un interviu că nu s-a mai privit în oglindă de câţiva ani deoarece nu suportă ideea că a îmbătrânit.

cher foto wire photos/reuters

„Din când în când mă gândesc: «Iisuse, eşti atât de bătrână! Când s-a întâmplat asta?». Nu m-am mai privit în oglindă de mulţi ani. Singura dată când am fost mulţumită cu felul în care arătam s-a întâmplat atunci când aveam între 40 şi 45 de ani“, a declarat artista, citată de femalefirst.co.uk. Cher a mărturisit că nu este „o persoană încrezătoare în sine“ şi că foarte rar a fost pe placul bărbaţilor mai în vârstă decât ea. „Bărbaţii mai în vârstă decât mine rareori m-au plăcut. Dacă nu ar fi existat bărbaţii mai tineri, n-aş fi avut niciodată parte de o întâlnire. Nu sunt o persoană încrezătoare în sine şi cu siguranţă nu sunt o admiratoare a cântăreţei Cher. Însă mă asigur de fiecare dată că voi face o treabă bună, aşa că îmi fac curaj şi fac tot ce îmi stă în putinţă“, a explicat cântăreaţa în vârstă de 68 de ani.

Din când în când mă gândesc: «Iisuse, eşti atât de bătrână! Când s-a întâmplat asta?». Nu m-am mai privit în oglindă de mulţi ani. Singura dată când am fost mulţumită cu felul în care arătam s-a întâmplat atunci când aveam între 40 şi 45 de ani.

Adrian Sârbu a recunoscut că titlurile site-ului Gandul.info sunt forţate şi a dezvăluit că Ştirile Pro TV de la ora 17.00 s-au născut din dorinţa de a arăta oamenilor şi partea pe care doresc s-o vadă, dar se feresc să o recunoască.

Fostul mogul media Adrian Sârbu a fost prezent zilele trecute pe plaja de la Vadu, unde a discutat cu mai mulţi tineri, în cadrul unui seminar organizat de o bancă din România. Cristian Niculescu, consultant comunicare la C.S.N. Meridian, a înregistrat fragmente din discursul lui Sârbu, în care acesta vorbeşte despre televiziunea Pro TV pe care a condus-o timp de 14 ani, dar şi despre site-ul Gandul.info, care face parte din Mediafax Group.

Sârbu consideră că Gandul.info este singurul produs media care are „o identitate şi o poziţie independentă“ în România.

Combătut de un cititor, care a catalogat Gandul.info drept „o porcărie“, care induce în eroare publicul prin titluri tabloide, Sârbu a susţinut că nu a remarcat o tendinţă de tabloid. În schimb a recunoscut că teasingurile sunt forţate, precizând în acelaşi timp că teasingul şi conţinutul materialului sunt două lucruri distincte. „Crosurile sau teasingurile, dar pe care nu le întâlneşti numai pe Gândul, ci şi în toate produsele noastre şi în tot netul, sunt forţate. Noi aici avem de ales între a atrage oameni care să ne citească şi a scrie după metoda politically correct. Ce facem? Lucrez cu colegii ca să renunţe la acest stil“, a mai spus Adrian Sârbu.

Crosurile sau teasingurile, dar pe care nu le întâlneşti numai pe Gândul, ci şi în toate produsele noastre şi în tot netul, sunt forţate. Noi aici avem de ales între a atrage oameni care să ne citească şi a scrie după metoda politically correct. Ce facem? Lucrez cu colegii ca să renunţe la acest stil.

Actorul american Sylvester Stallone a mărturisit că şi-a dorit „să-l sugrume“ pe Arnold Schwarzenegger (foto AFP) în anii ’80, când se luptau pentru titlul neoficial de cel mai dur om de la Hollywood.

image

Starul seriei „Rocky“ şi eroul francizei de succes „Terminator“, care de atunci au îngropat securea războiului şi au jucat împreună în filmul „Eroi de sacrificiu 3/The Expendables“, au fost duşmani de moarte la începutul carierei. „Au fost momente în care nu suportam să ne aflăm în aceeaşi cameră. Arnold era genul de persoană pe care îţi doreai să o sugrumi, în fiecare zi. Adică şi dimineaţa, şi seara. Eram atât de competitivi. El era Mr. Olympia. Ne-am lansat cam în aceeaşi perioadă. Bineînţeles, eu am fost primul, dar el era mai mare“, a mărturisit acum Stallone despre rivalitatea intensă dintre ei. 

Au fost momente în care nu suportam să ne aflăm în aceeaşi cameră. Arnold era genul de persoană pe care îţi doreai să o sugrumi, în fiecare zi. Adică şi dimineaţa, şi seara.   
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite