Cine o salvează pe Britney Spears? Artista trece printr-o perioadă dificilă: „Are nevoie de ajutor până nu e prea târziu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Britney Spears are probleme.
Britney Spears are probleme.

Felul în care solista poate trece de la extaz la agonie ne-a surprins de atâtea ori, iar perioada de izolare a dat noi motive de îngrijorare apropiaţilor ei. N-a fost o perioadă uşoară pentru nimeni, însă Britney nu se numără printre vedetele stabile psihic, care să ducă izolarea uşor, mai ales după ultimii ani mai degrabă de fiere decât de miere.

O postare de la finele lunii iulie a stârnit, din nou, rumoare în rândul fanilor şi i-a îngrijorat familia. Interpreta melodiei Toxic susţine că „s-a lăsat dusă de val...cu henna“. Mai exact, după ce s-a expus la soare până la arsuri, ea şi-a lipit tatuaje temporare de culoare albă şi s-a pozat în bikini.

Un prieten a declarat pentru revista americană People că Britney a stat o zi întreagă să-şi lipească acele abţibilduri pe tot trupul şi nu părea în apele ei. Însă acesta este doar unul dintre selfie-urile „de colecţie“ pe care cântăreaţa ni le serveşte în ultimele luni. De altfel, ea a recunoscut de bună voie pentru fanii ei că ceea ce face o face pentru că are nevoie de atenţie. Şi poate chiar are, de vreme ce bătălia din tribunale pare să o afecteze foarte tare.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite