Chris Brown şi Rihanna se pregătesc de nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chris Brown şi Rihanna la premiile Grammy de anul acesta FOTO Guliver/ Getty Images
Chris Brown şi Rihanna la premiile Grammy de anul acesta FOTO Guliver/ Getty Images

După o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, Rihanna şi Chris Brown vor să se aşeze la casa lor. Potrivit unor surse apropiate cuplului, cei doi plănuiesc să se căsătorească în vara acestui an, în cadrul unei ceremonii secrete în insulele Barbados, de unde este originară Rihanna.

Chris Brown i-ar fi cerut mâna cântăreţei după premiile Grammy, eveniment desfăşurat în luna ianuarie, iar Rihanna a acceptat. Cuplul pregăteşte o nuntă spectaculoasă şi extravagantă „E o nuntă plină de fală, strălucire şi păcat. Vor artişti tatuatori, acrobaţi care scuipă flăcări şi chelneri goi de la mijloc în sus. Vorbesc să ofere chiar şi ţigări cu marijuana invitaţilor“, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru PerezHilton.com .

Dacă nunta chiar va avea loc, va fi un eveniment plin de staruri, iar unii se aşteaptă ca prietenii apropiaţi ai Rihannei, inclusiv Katty Perry, să boicoteze petrecerea, aceştia nefiind de accord cu decizia cântăreţei de a se împăca cu Brown, la patru ani după ce acesta a bătut-o.

„Uneori când te cerţi cu persoana pe care o iubeşti, lucrurile ies de sub control. Noaptea aceea reprezintă cel mai mare regret al vieţii mele, cea mai mare greşeală. Dar ea mă iubeşte – ce pot să zic? Am fost iertat, dar am muncit mult pentru lucrul acesta“, a mărturisit starul R&B.

Rihanna a declarat că Brown are „o inimă fantastică“, dar a precizat că îl va părăsi fără regrete dacă incidentul se repetă. „Dacă iar îmi face aşa ceva, o să-l părăsesc, o să mă îndepărtez pur şi simplu. Nu îşi permite luxul să mai greşească încă o dată“, a mărturisit cântăreaţa de 25 de ani.
 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite