Céline Dion a pozat nud pentru prima dată la 49 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Céline Dion se află în plin turneu european FOTO Guliver/Getty Images
Céline Dion se află în plin turneu european FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa canadiană Céline Dion, în vârstă de 49 de ani, a pozat pentru prima dată nud şi, în mod deloc surprinzător, a ales ca imaginea să fie publicată de revista „Vogue“, supranumită „Biblia modei“.

Céline Dion, care este pasionată de modă, a acceptat pentru prima dată să apară într-o fotografie nud în prestigioasa revistă „Vogue“. Cântăreaţa, surprinsă în timpul unei pauze dintre concerte când îşi schimbă ţinutele, este aşezată pe un scaun şi îşi acoperă cu grijă părţile intime.

Artista a acordat şi un interviu în care vorbeşte despre pasiunea ei pentru creaţiile Haute couture, fiind cunoscută pentru faptul că îi place să poarte haine de înaltă calitate. Recent, Dion, a cărei avere este estimată la 500 milioane de lire sterline, a fost fotografiată într-o ţinută care valora aproximativ 85.000 de lire sterline.

celine dion goala pentru vogue
celine dion foto instagram vogue

În prezent, Céline Dion se află într-un turneu european, primul după pauza pe care a luat-o pentru a avea grijă de soţul ei, René Angélil, care a murit în ianuarie anul trecut, la vârsta de 73 de ani, din cauza cancerului la gât.

Cântăreaţa a suferit enorm după ce şi-a pierdut soţul şi a vorbit de nenumărate ori cu lacrimi în ochi despre povestea lor de dragoste şi ultimele sale zile de viaţă. Mai mult, în toate concertele îi aminteşte numele şi a lansat mai multe piese în memoria lui. Céline Dion şi René Angélil, care a fost managerul şi mentorul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994. Ei au împreună trei copii – René Charles, în vârstă de 15 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de şase ani.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii. Cântăreaţa a cucerit, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite