Ce spune actorul Justin Theroux, soţul actriţei Jennifer Aniston, despre divorţul Angelinei Jolie de Brad Pitt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Theroux şi Jennifer Aniston s-au căsătorit anul trecut în secret FOTO Guliver/Getty Images
Justin Theroux şi Jennifer Aniston s-au căsătorit anul trecut în secret FOTO Guliver/Getty Images

Actorul american Justin Theroux, soţul actriţei Jennifer Aniston, s-a văzut nevoit să comenteze divorţul dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt, precizând că este o situaţie groaznică pentru copiii cuplului.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au fost căsătoriţi timp de patru ani şi jumătate, iar starul american a hotărât să divorţeze după ce s-a îndrăgostit de Angelina Jolie. 

Din acest motiv, când Jolie a anunţat că a intentat divorţ, paparazzi şi reporterii tabloidelor şi-au îndreptat atenţia către Aniston, încercând în zadar să obţină o declaraţie de la aceasta chiar dacă despărţirea cuplului Brangelina nu are nicio legătură cu ea. Între timp, Aniston s-a căsătorit cu Justin Theroux şi a declarat în nenumărate rânduri că este îndrăgostită şi fericită alături de partenerul său. Jennifer Aniston (47 de ani) şi Justin Theroux (44 de ani) şi-au început relaţia în anul 2011, iar în vara anului trecut s-au căsătorit în secret

Din  cauza atenţiei sporite din jurul acestui subiect, Jennifer Aniston a dorit să evite a fi pusă în faţa reporterilor, motiv pentru care nu l-a însoţit pe Theroux la premiera celui mai nou film al său, „The Girl on the Train“. Dar lipsa actriţei nu i-a împiedicat pe jurnalişti să-i adreseze întrebări soţului şi, surprinzător, acesta a fost de acord să facă unele precizări. 

„Ca un copil care a asistat la divorţul părinţilor, tot ce pot spune e că vestea e teribilă pentru copii. De fapt, asta e tot ce se poate spune. Este neinteresant să începi să comentezi alte aspecte. Oamenii trec printr-o perioadă grea, e oribil“, a declarat Theroux, citat de „Vanity Fair“

Actorul a fost rugat să-şi expună punctul de vedere şi în legătură cu faptul că soţia sa a fost târâtă în acest scandal, subliniind că noile modalităţi ale tabloidelor sunt prosteşti. „Există un apetit nesfârşit pentru mizerii, deşi toţi oamenii spun că ei nu sunt interesaţi de aşa ceva. Dar cred că mulţi fac aceste lucruri pentru că oamenii le cumpără. Există însă lucruri mai importante de care ne putem plânge. E şocant cum unele lucruri primesc atâta atenţie când în lume se întâmplă altele mult mai importante“, a mai spus Theroux. 

Amintim că, după 12 ani de relaţie şi şase copii împreună, Angelina Jolie (41 de ani) a decis să divorţeze de Brad Pitt (52 de ani), invocând clasicul motiv al „diferenţelor ireconciliabile“. Actriţa a solicitat custodia deplină a celor şase copii, cu o clauză prin care se specifică faptul că Brad Pitt are dreptul legal de a-i vizita, şi a precizat că nu doreşte sprijin material. La baza despărţirii ar sta faptul că actorul are un comportament impulsiv, iar Jolie nu este de acord cu metodele prin care acesta îi educa pe cei mici.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, alături de cei şase copii FOTO Guliver/Getty Images

angelina si copiii AFP

Publicaţiile străine au oferit detalii şi despre incidentul care ar fi determinat-o pe Jolie să facă acest pas şi se pare că este vorba de o altercaţie pe care cei doi au avut-o recent. Potrivit primelor informaţii, Brad Pitt ar fi avut o reacţie agresivă faţă de fiul lor cel mare, Maddox, în momentul în care acesta a intervenit pentru a-i lua apărarea mamei sale într-o discuţie în contradictoriu a cuplului.

Surse apropiate vedetelor au declarat pentru „People“ că Brad Pitt nu a folosit niciodată violenţa fizică în prezenţa copiilor săi, însă îl descriu ca pe un părinte ce vrea să impună reguli mai stricte în creşterea şi educarea copiilor. „Pitt a fost mereu mai strict, dorea să le impună reguli puţin mai stricte. Nu a fost niciodată violent cu cei mici, deşi a avut câteva izbucniri de mânie, poate doar să fi ridicat tonul la ei. Angelina a avut întotdeauna o atitudine mai relaxată cu copiii. Nu ţipa niciodată la ei“, potrivit sursei.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în anul 2014 şi au împreună şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, născut în 2001, Pax, născut în 2003, Zahara, născută în 2005 - şi trei biologici - Shiloh, născută în 2006, şi gemenii Vivienne şi Knox, născuţi în 2008. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite