Ce mai face acum singura fiică a lui Toma Caragiu, adoptată de la o casă de copii din Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toma Caragiu
Toma Caragiu

Marele actor a dispărut la doar 51 de ani, căzând victimă cutremurului care a lovit România în seara zilei de 4 martie 1977. Singura lui urmaşă este fiica adoptată în prima sa căsnicie, cea cu actriţa Maria Bondar.

Toma Caragiu avea 27 de ani când s-a căsătorit în 1952 cu Maria, colega sa de la Teatrul din Ploieşti. Mariajul a durat zece ani, timp în care cei doi actori au decis să înfieze o fetiţă de la casa de copii din Buzău. În urma divorţului, fata, Maria Doina, a rămas în grija mamei, tatăl său contribuind financiar la creşterea sa. După despărţire, Toma Caragiu şi-a refăcut viaţa, căsătorindu-se cu actriţa Elena Bichman, aflată şi ea la al doilea mariaj. Din nefericire, însă, Toma nu a rămas apropiat de fiica adoptivă.

Deţinătoarea unei pensiuni turistice împreună cu soţul său, Doina Caragiu nu a ales acelaşi drum în carieră precum părinţii săi şi a evitat întreaga viaţă atenţia pe care numele ei îl poate atrage lesne. La fel cum a evitat şi să vorbească despre copilăria sa, puţinele ei mărturisiri în acest sens datând dintr-un interviu de acum 12 ani acordat Jurnalului Naţional.

Iată cum arată acum Doina Caragiu şi ce spune despre relaţia cu părinţii ei

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite