Ce face Florin Piersic înainte de orice spectacol. Medeea Marinescu face dezvăluiri despre relația cu partenerul ei de scenă

0
Publicat:

Actrița este de mulți ani partenera marelui actor în spectacolul „Străin în noapte”, care se va juca din nou pe 18 septembrie, cu sala plină.

Medeea Marinescu și Florin Piersic
Medeea Marinescu și Florin Piersic

Actrița Medeea Marinescu are o relație specială cu marele artist Florin Piersic, împreună cu care joacă de ani buni.

Chiar dacă maestrul a împlinit 87 de ani, el se află într-o formă foarte bună pe scenă și are o energie incredibilă.

Într-un interviu pentru cancan.ro, actrița a mărturisit că Florin Piersic are obiceiul de a sta de vorbă cu spectatorii și nu se abate de la regulă.

„Florin Piersic își menține momentul special al întâlnirii personale cu cei din sală înainte de a bate primul gong. Cei care-l iubesc știu că un asemenea moment e de neratat. Fiindcă îl descoperă pe un Florin Piersic așa cum mulți dintre noi nu ni l-am fi putut imagina vreodată, în ciuda faptului că credem că-l știm și că nu mai are cu ce să ne surprindă. Dar din această întâlnire, pe care nu o cronometrează nimeni, niciodată și care poate dura zeci de minute, mai ales că publicul intră în acest joc special, iese energia unui actor fără egal pentru noi, ceilalți”, spune Medeea Marinescu.

Medeea Marinescu a jucat împreună cu Florin Piersic piesa „Străin în noapte” de mii de ori, iar pe 18 septembrie piesa va fi jucată la Teatrul Național din București.

Florin Piersic face parte din categoria acelor actori care au făcut din meserie o credință. Vine cu câteva ore bune înainte de spectacol la teatru, iar în cabină își adună gândurile și-și caută cea mai bună stare de spirit. Apoi, cu vreo două ore înainte începem să repetăm. Replici, joc de scenă, să adăugăm improvizații noi, orice considerăm că poate aduce un plus spectacolului nostru. Cât privește apariția plictiselii, la care ați făcut într-un fel referire, vă asigur că nu există așa ceva! Fiindcă fiecare spectacol e și pentru Florin Piersic și pentru mine ceva nou și unic. Ceva de care ai grijă așa cum numai părinții știu s-o facă față de cei dragi ai lor!”, mai spus actrița.

Iar cel mai important, spectacolele unde joacă împreună cu Florin Piersic sunt permanent cu casa închisă.

„Le spun tuturor celor care apelează la farmecele mele pe acest subiect că nu am cum să-i ajut decât să se grăbească de fiecare dată să-și cumpere biletele care se epuizează foarte repede. Și țineți cont că atunci când nu jucăm în București avem turneu prin țară. În fiecare lună avem în medie patru reprezentații, toate cu sala închisă și cu un Florin Piersic într-o formă de zile mari!”, a mai menționat Medeea Marinescu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite