Catrinel Sandu vrea o emisiune estivală

0
0

Fosta vedetă a postului Naţional TV a sosit la Bucureşti pentru a discuta cu reprezentanţii televiziunii posibilitatea de a modera o nouă producţie pe durata verii Catrinel Sandu a

Fosta vedetă a postului Naţional TV a sosit la Bucureşti pentru a discuta cu reprezentanţii televiziunii posibilitatea de a modera o nouă producţie pe durata verii

Catrinel Sandu a revenit, ieri-seară, în România, la doar câteva luni de la plecarea în Statele Unite ale Americii, împreună cu soţul ei, tenismenul Gabriel Trifu. Cei doi s-au căsătorit în octombrie anul trecut şi, la începutul lui 2007, au părăsit ţara, iar proaspăta soţie a renunţat la statutul ei de vedetă de televiziune pentru a-l urma pe bărbatul iubit. Dar, încă de la plecare, Catrinel le-a spus prietenilor şi colegilor ei că i-ar plăcea ca, pe timpul verii, să revină acasă şi să continue activitatea în faţa camerelor de luat vederi. Intenţia e pe cale de a deveni realitate.

În urmă cu câteva săptămâni, Catrinel Sandu a fost contactată de Naţional TV pentru o emisiune estivală. Din primul moment, ea s-a arătat încântată de această propunere, mărturisind că se simte legată de acest post.

La sfârşitul anului 2003, în urma acceptării propunerii de colaborare cu postul Naţional TV, Catrinel Sandu a prezentat emisiunile "Ora de comedie", "Suflete pereche", a lucrat la programul de Revelion Naţional TV 2003-2004 şi a fost gazda emisiunii de Paşte din acelaşi an.

Ea a prezentat programul de modă şi lifestyle "Fashion Explorer" şi, în acelaşi timp, pentru trei luni, a fost purtătorul de imagine al campaniei de fidelizare "Un milion la un buton". Pe întreaga durată a sezonului estival 2004, Catrinel a prezentat un show de divertisment pe litoral, a fost una dintre prezentatoarele de la "Nu suntem blonde", alături de Gina Pistol, şi de la "Naţionala de bere", alături de Fulvio Balboni şi Lucian Ghimisi.

A cochetat şi cu lumea filmului

Nici actoria nu i-a fost străină, aşa că a jucat şi în serialul "Cuscrele", a mai prezentat emisiunea "Prin gaura cheii" şi a fost gazda caravanei "Fresh Star". Ultima emisiune prezentată de vedeta postului Naţional TV, înainte de a se mărita, a fost cea intitulată "Jolie-Jolie". Ţinând cont de dorinţa tinerei de a păstra legătura cu ţara sa şi de a continua activitatea în televiziune, reprezentanţii postului Naţional TV sunt convinşi că, în cel mai scurt timp, Catrinel va semna contractul pentru o nouă emisiune estivală de divertisment.

Şi alte VIP-uri au renunţat la viaţa în străinătate

Catrinel Sandu se înscrie pe lista vedetelor care, după o perioadă petrecută departe de ţară, au ales să revină acasă şi în atenţia publicului telespectator român. Nicoleta Voica şi AnaMaria Prodan, ambele aflate astăzi în postura de prezentatoare ale matinalului de la Romantica (alături de Catinca Roman), au trăit în SUA mai mulţi ani, dar au revenit în România pentru a-şi putea trece în CV şi o carieră în televiziune. Corina Chiriac, şi ea întoarsă de ani buni în ţară, a fost pe punctul de a semna pentru o emisiune la Antena2, iar "italianca" Ramona Bădescu se află de mai mult timp în discuţii cu diferite posturi de televiziune pentru a deveni moderatoarea unei emisiuni.

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite