Cătălin Botezatu trece de la modă la actorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Botezatu va interpreta rolul lui Tom Sawyer
Cătălin Botezatu va interpreta rolul lui Tom Sawyer

Designerul Cătălin Botezatu a acceptat provocarea lansată de Parada Film şi va întruchipa celebrul personaj Tom Sawyer, în campania de promovare a celei mai noi ecranizări a romanului scris de Mark Twain.

După Gianina Corondan, Irina Margareta Nistor, Paul Ipate, Ioana Blaj, Sanda Nicola, Carla Szabo, Elena Gheorghe şi Vlad Ivanov, Cătălin Botezatu se conformează modei de la 1860 pentru a susţine „Tom Sawyer", ecranizarea cărţii "Aventurile lui Tom Sawyer".

Parada Film va lansa în 12 octombrie, în cinematografele din România, lungmetrajul "Tom Sawyer", în regia lui Hermine Huntgeburth.

Odată cu lansarea în cinematografe, compania de distribuţie a lansat o campanie inedită de promovare a filmului. Peste 20 de personalităţi şi-au unit forţele pentru a promova unul dintre cele mai iubite personaje ale copilăriei - Tom Sawyer. Îmbrăcate în haine inspirate din film, shooting-ul a durat o lună de zile şi a fost realizat de artistul fotograf Dan Pierşinaru în Studio 2, iar artwork-ul a fost realizat de designerul Alexandru Nimurad.

Pelicula "Tom Sawyer", filmată parţial în România timp de patru săptămâni, a rulat deja în ţări precum Germania, Franţa, Rusia şi s-a bucurat de succes în rândul spectatorilor de toate vârstele. Din distribuţia filmului fac parte tinerii actori Louis Hofmann (Tom Sawyer), Leon Seidel (Huckleberry Finn), dar şi celebrii actori germani Heike Makatsch (Mătuşa Polly), Benno Fürmann (Joe Indianul), Joachim Król (Muff Potter).

Tom Sawyer nu se gândeşte decât la pozne şi trăsnăi - toate acestea spre nefericirea mătuşii sale, Polly, cu care trăieşte în micul oraş St. Petersburg, de pe malul râului Mississippi, alături de fratele său vitreg, Sid. Deşi este o misiune extrem de complicată, Polly a decis să ia asupra sa responsabilitatea de a-l creşte pe Tom. Din fericire pentru el, are un prieten care iubeşte aventura la fel de mult ca şi el, Huck Finn. Tom şi băiatul orfan care trăieşte într-un butoi la marginea oraşului petrec fiecare clipă liberă împreună.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite