Cântăreaţa Lily Allen, ameninţată cu moartea de Statul Islamic

0
0
Lily Allen a fost ameninţată cu moartea FOTO Getty Images
Lily Allen a fost ameninţată cu moartea FOTO Getty Images

Cântăreaţa britanică Lily Allen a fost ameninţată cu moartea într-o serie de mesaje primite de la un utilizator de internet care spune că face parte din gruparea teroristă Statul Islamic (SI).

Pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram, artista britanică a publicat, vineri, o copie a mesajelor violente pe care le-a primit pe telefonul mobil, provenind de la un utilizator care spune că face parte din gruparea teroristă Statul Islamic. Între două insulte, acesta a ameninţat-o pe Lily Allen, spunând că o va răpi, o va viola şi o va decapita, potrivit lefigaro.fr.

În acele mesaje SMS, misteriosul interlocutor i-a transmis artistei în vârstă de 29 de ani o serie de ameninţări violente: „Se pare că nu vrei să înţelegi, eu sunt un terorist din Statul Islamic. Profită de ceea ce ai acum, târfo! Îţi voi pirata conturile de pe internet, te voi răpi şi te voi viola. Apoi, te voi eviscera şi te voi decapita, târfă proastă!“.
În textul care însoţeşte fotografia de pe Instagram ce prezintă acele mesaje, Lily Allen spune că autorul ameninţărilor ar fi obţinut numărul ei personal de telefon „accesând ilegal contul de Twitter al cântăreţei Taylor Swift“. Cântăreaţa americană a confirmat într-adevăr că unele dintre conturile ei de pe reţelele de socializare au fost piratate în luna ianuarie.

Într-unul dintre mesajele violente primite de Lily Allen - şi publicate de aceasta pe Instagram -, presupusul terorist afirmă faptul că are în continuare acces la contul de Twitter al cântăreţei Taylor Swift.

Luna trecută, contul de Twitter al cotidianului francez Le Monde a fost piratat de Armata electronică siriană.
În vârstă de 29 de ani, Lily Allen a devenit cunoscută pe scena muzicală graţie primelor două albume de studio ale sale, foarte bine primite de public şi de criticii de specialitate - „Alright, Still", lansat în 2006, şi „It's Not Me, It's You", lansat în 2009. Lily Allen a lansat cel de-al treilea album din carieră, „Sheezus", pe 5 mai 2014.

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite