Bruce Willis a devenit Comandor al Ordinului Artelor şi Literelor în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bruce Willis în „Greu de Ucis“ FOTO Captură Youtube
Bruce Willis în „Greu de Ucis“ FOTO Captură Youtube

Actorul american Bruce Willis a primit cea mai înaltă distincţie culturală franceză, Comandor al Ordinului Artelor şi Literelor, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc luni la Paris.

Această distincţie, acordată în semn de apreciere a contribuţiei aduse industriei cinematografice, i-a fost înmânată starului american de către Aurélie Filippetti, ministrul Culturii din Franţa, scrie contactmusic.com.

„De fiecare dată când sunt la Paris, mă simt ca acasă. Îmi iubesc meseria, iar ea încă mă face să râd“, a declarat actorul american.

Emma Heming, cea de-a doua soţie a actorului, prezentă şi ea la ceremonie, a declarat, în glumă, că îi va spune de acum înainte soţului ei „Comandorul“.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy „Maddie şi David“. Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie „Greu de ucis“, „Ultimul samaritean“, „Pulp Fiction“ şi „Şacalul“.

Actorul american a putut fi văzut, de curând, în filmul de acţiune „Eroi de sacrificiu/ The Expendables“, de Sylvester Stallone.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite