Brad Pitt ar avea o nouă iubită, în vârstă de 27 de ani. Tânăra este căsătorită şi are un copil FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brad Pitt FOTO Getty Images
Brad Pitt FOTO Getty Images

Starul de la Hollywood ar avea o nouă relaţie, la patru ani după despărţirea de Angelina Jolie. Brad Pitt a fost cucerit de un model, o femeie cu 29 de ani mai tânără, care este căsătorită şi are un copil.

Brad Pitt, în vârstă de 58 de ani, a fost fotografiat, în Franţa, alături de o tânără de 27 de ani, despre care tabloidele americane susţin că ar fi noua sa iubită. Cei doi au petrecut câteva zile împreună la castelul Miraval pe care starul american l-a cumpărat alături de fosta sa soţie, Angelina Jolie, cu 67 milioane de dolari, scriu publicaţiile Hello Magazine şi US Magazine.

Nicole Poturalski este tânăra alături de care starul Brad Pitt a fost fotografiat sosind în sudul Franţei cu un elicopter. Nicole este un model german de succes, cu origini poloneze. A apărut de mai multe ori pe coperta revistelor Elle şi Harper’s Bazaar.

Se sărutau, iar Brad era foarte grijuliu cu ea. Se aflau într-un loc public, dar nu părea că le pasă prea tare, au precizat surse pentru Hello Magazine.

Nicole Poturalski FOTO Instagram 

nicole poturalski foto instagram

Cine este Nicole Poturalski

Nico Mary, aşa cum este cunoscută în lumea modei, a ajuns să lucreze ca fotomodel după ce a fost descoperită de un agnet, la vârsta de 13 ani, în timp ce se distra cu familia la Disneyland Paris. Acum lucrează pentru mai multe agenţii importante şi relaţia cu Brad Pitt nu poate să-i aducă decât mai multe priviri şi atenţie pe pasarele.

Nicole seamănă cu celebrul model Irina Shayk, datorită buzelor voluptoase, părului şaten şi ochilor săi care au o culoare între albastru şi verde. Tabloidele au remarcat însă şi faptul că tânăra ar putea fi chiar „o sosie mai tânără“ a Angelinei Jolie, în vârstă de 45 de ani, de care Brad Pitt s-a separat în 2016. Nicole Poturalski vorbeşte fluent cinci limbi străine şi este pasionată de artă, scrie presa internaţională.

nicole poturalski brad pitt foto page six

Când viaţa bate filmul: Nicole este căsătorită şi are un copil

Nicole Poturalski nu este chiar o femeie „liberă“. Tânăra este căsătorită cu afaceristul Roland Mary, în vârstă de 68 de ani, care deţine un restaurant celebru în Berlin, Borchardt, frecventat de politicieni şi staruri internaţionale, printre care Barack Obama, Madonna, Quentin Tarantino şi Natalie Portman. Cei doi au împreună un copil în vârstă de şapte ani, pe nume Elin.  

Publicaţia britanică Daily Mail scrie că Nicole şi Brad Pitt s-au cunoscut în august 2019, chiar în restaurantul soţului ei, când starul hollywoodian a sărbătorit acolo premiera filmului „Once upon a Time in Hollywood“, din Germania.

Roland Mary, soţul lui Nicole Poturalski

image

De altfel, Pitt şi Roland Mary se cunosc de aproape un deceniu. Starul de la Hollywood i-ar fi trecut prima dată pragul restaurantului, alături Tarantino şi câţiva colegi de platou, pe când filma pentru „Inglourious Basterds“.

Un apropiat al familiei susţine că cei doi au ceea ce se poate numi „o căsnicie deschisă“, iar Roland Mary nu ar fi deloc gelos pe Brad Pitt.

„Când Brad a venit în restaurant, anul trecut, Nicole era acolo şi i-a fost prezentată. Ea i-a dat numărul ei de telefon. Nicole este un model de succes şi călătoreşte frecvent în interes de serviciu, aşa că cei doi s-au regăsit în L.A“, a adăugat acesta.

Aceeaşi sursă spune că soţul tinerei a fost căsătorit de mai multe ori, are cinci copii şi este o persoană deschisă: „Nu este deloc gelos, este un tip foarte cool şi relaxat. Nicole şi Roland sunt căsătoriţi încă, dar au o căsnicie «deschis㻓. Contactaţi de Daily Mail, Roland Mary şi Brad Pitt nu au comentat zvonurile privind relaţia aparent complicată a celor trei.  

nicole poturalski foto instagram
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite