Bono a suferit un accident în timpul unei plimbări cu bicicleta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bono a mai fost implicat şi într-un incident aviatic FOTO AFP
Bono a mai fost implicat şi într-un incident aviatic FOTO AFP

Bono, solistul trupei U2, a suferit un accident în timpul unei plimbări cu bicicleta prin Central Park din New York, motiv pentru care trupa a fost nevoită să anuleze o serie de apariţii televizate din cadrul emisiunii „The Tonight Show“, relatează Reuters.

Bono, în vârstă de 54 de ani, s-a accidentat în timp ce se plimba cu bicicleta şi are nevoie de o intervenţie chirurgicală la braţ, mai scrie Reuters.

Trupa rock U2 avea programată o serie de apariţii televizate, în cadrul emisiunii „The Tonight Show“, prezentată de Jimmy Fallon. Formaţia ar fi trebuit să cânte în fiecare seară, de luni până vineri, în cadrul emisiunii. De altfel, U2 l-a ajutat pe Fallon la lansarea din februarie a show-ului, fiind primii invitaţi din industria muzicală. 

„Se pare că trebuie să ne facem apariţia cu altă ocazie, avem un om la pământ“, au scris membrii formaţiei, The Edge, Adam Clayton şi Larry Mullen jr., pe site-ul formaţiei. 

Bono a alunecat cu bicicleta şi s-a rănit la braţ în timpul unei plimbări prin Central Park. Acesta are nevoie de o operaţie pentru a-şi reveni. Suntem siguri că o va face curând, aşa că ne vom întoarce“, au mai declarat cântăreţii.

Solistul U2 a mai suferit un accident în 2010, când s-a rănit la coloana vertebrală, iar trupa a fost nevoită să o serie de concerte, după ce Bono a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală de urgenţă în Germania.

Săptămâna trecută, muzicianul a fost implicat într-un incident aviatic, după ce uşa din spate a avionului cu care călătorea de la Dublin spre Berlin s-a desprins în timpul zborului. Aeronava a aterizat în siguranţă pe aeroportul din capitala germană, fără ca nimeni să fi fost rănit.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite