Anne Hathaway a confirmat într-un mod inedit că este însărcinată: actriţa a publicat o poză în bikini şi le-a dat o lecţie paparazzilor FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană Anne Hathaway, în vârstă de 33 de ani, a confirmat faptul că este însărcinată într-un mod inedit: prin intermediul unei fotografii în bikini şi a unui mesaj despre caracterul intim al vieţii private, pe care l-a adresat paparazzilor din lumea întreagă, scrie „The Independent“.

În luna noiembrie, mai multe tabloide americane anunţau că Anne Hathaway urmează să devină mamă, însă celebra actriţă nu a confirmat niciodată zvonurile, iar în toate fotografiile publicate după acele articole a apărut în haine largi care îi ascundeau silueta, notează şi Mediafax. 

Totuşi, după ce a devenit conştientă de intruziunea nedorită a paparazzilor în viaţa sa privată, în timpul unei vacanţe de după sărbătorile de iarnă, Hathaway a decis să se ocupe personal de această problemă. Prin urmare, actriţa a publicat pe contul de Instagram o fotografie care o prezintă în bikini, pe plajă, cu silueta rotunjită de sarcină. Imaginea a strâns într-un timp foarte scurt peste 290.000 de aprecieri.

Dorindu-le un an nou fericit prietenilor şi celor 1,8 milioane de admiratori pe care îi are pe această reţea socială, vedeta americană a scris următorul mesaj: „Să pozez în bikini reprezintă un fapt care este puţin cam în afara personajului pentru mine, dar, chiar în urmă cu câteva clipe, în timp ce stăteam pe plajă, am remarcat faptul că eram fotografiată. Atunci, mi-am zis că dacă acesta este genul de fotografie cu mine ce va fi publicată în lumea întreagă, atunci ar fi mai bine să apară o imagine care mă face fericită (şi care este făcută cu consimţământul meu. Şi cu un mic filtru. Sic!). Vă doresc tuturor multă iubire, lumină şi binecuvântări pentru anul care tocmai a început!“

Acesta va fi primul copil pentru Anne Hathaway şi soţul ei, actorul Adam Shulman, în vârstă de 34 de ani, cei doi fiind căsătoriţi din anul 2012.

image

Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din „Rachel se mărită/ Rachel Getting Married“, de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la premiile Oscar. A jucat, de asemenea, în „Diavolul se îmbracă de la Prada“ şi în „Brokeback Mountain“. Ea a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul „Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs“, în care a jucat alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia „Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland“, de Tim Burton. În 2011 şi în 2014, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes „Rio“ şi în continuarea lungmetrajului, „Rio 2“. În anul 2013, Hathaway a fost recompensată cu premiul Oscar pentru interpretarea rolului secundar din „Mizerabilii/ Les Miserables“. De asemenea, aceasta a jucat şi în SF-ul de mare succes „Interstellar: Călătorind prin univers/ Interstellar“, de Christopher Nolan, iar anul trecut a putut fi văzută în „Internul/ The Intern“, alături de Robert DeNiro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite