Angelina Jolie: „Ultimii ani au fost foarte grei pentru mine. Nu ştiu dacă sunt fericită!“ Actriţa vorbeşte despre viaţa personală într-un nou interviu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelina Jolie
Angelina Jolie

Angelina Jolie a vorbit pentru ediţia britanică a revistei Vogue, care a ales-o pentru coperta lunii martie, despre familia sa şi rolul său de mamă. Actriţa de 45 de ani a realizat cu prilejul acestui interviu şi o şedinţă foto specială la casa ei de 25 de milioane de dolari din Los Angeles.

"Niciodată nu m-am priceput prea bine să stau locului", a declarat ea. "Mereu mi-am dorit să am mulţi copii şi să fiu mamă, dar în acelaşi timp întotdeauna mi-am imaginat că voi călători cu toată familia în junglă. Niciodată nu am văzut familia ca pe un concept în sensul pur tradiţional. Oricum simt că-mi lipsesc trăsăturile unei mame tradiţionale casnice. Şi mă descurc în rolul de mamă şi datorită copiilor mei care sunt înţelegători şi mă ajută", a spus ea, referindu-se la Maddox, de 19 ani, Pax, de 17, Zahara, care are 16 ani, Shiloh, de 14 ani, şi gemenii de 12 ani Vivienne şi Knox - copiii din fosta ei căsnicie cu Brad Pitt.

Citeşte continuarea aici!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite