Anca Pandrea, gata să-l ia de bărbat pe Iurie Darie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iurie Darie şi Anca Pandrea
Iurie Darie şi Anca Pandrea

De şase luni, Anca Pandrea stă mai mult prin spitale, îngrijindu-l pe Iurie Darie, bărbatul alături de care trăieşte de 26 de ani. Acum, a decis să-l ia de soţ.

Actorii Iurie Darie şi Anca Pandrea au trecut prin clipe cumplite în ultimele şase luni, de când el s-a îmbolnăvit şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, în urma unei acumulări de lichid la creier. Actriţa susţine însă că starea lui este mai bună şi că, mai mult, au început să-şi facă planuri de nuntă. Deşi trăiesc ca soţ şi soţie de 26 de ani, formând unul dintre cele mai longevive cupluri din teatrul românesc, cunoscuţii actori doar au discutat despre căsătorie, Anca Pandrea fiind cea care a refuzat, până acum, oficializarea relaţiei.

De altfel, aceasta nu a avut niciun gând să înceapă o relaţie cu Iurie Darie, mai ales că ea fusese bună prietenă cu fosta lui soţie. Ba chiar încerca să-i găsească o iubită, după ce Consuela a decedat. „Am încercat să-l combin cu o profesoară de franceză, apoi cu o arhitectă şi nu mai ştiu cu cine. Eu i le prezentam, apoi fugeam", a declarat actriţa. Însă, între timp, de la o prietenie frumoasă, cei doi actori au ajuns să formeze un cuplu.

Acum şase luni, înainte de a se îmbolnăvi, Iurie Darie a cerut-o de soţie pe Anca chiar în cadrul unei emisiuni televizate, dar nu au mai ajuns la Starea Civilă, deoarece actorul nu şi-a găsit certificatul de naştere.  „Am acceptat. Apoi, am ajuns acasă şi am constatat că nu mai găsim certificatul lui de naştere. E destul de dificil să obţinem un duplicat după act pentru că el e născut într-un sat din Republica Moldova. Recunosc, am fost şi eu delăsătoare", a mărturisit Anca Pandrea.

Căsătoriţi religios

Totuşi, cei doi sunt căsătoriţi în faţa lui Dumnezeu. „Ne-am dus la Băileşti acum 12 ani să cununăm o familie. Ni s-a spus că avem nevoie de dezlegare ca să putem năşi. Preotul ne-a pus pirostriile pe cap, apoi a scos verigheta sa şi a pus-o pe degetul lui Iura, iar cumătra mi-a dat-o pe-a ei. Aşa ne-am căsătorit noi", a declarat actriţa.

Ducu Darie, fiul lui Iurie, cu care actriţa a avut un conflict în urma scandalului provocat de fotografiile nud apărute în presă cu cei doi actori, acesta acuzând-o pe Anca Pandrea de tot acest incident, a revenit la sentimente mai bune. De asemenea, între cei doi a existat şi un proces, miza fiind moştenirea unei case. 

Ducu Darie a declarat că nu ştia de aceste planuri de nuntă, dar că este de acord. „Nu am ştiut nimic despre faptul că ei vor să se căsătorească. Nu am nimic împotriva acestei căsătorii, mai ales că Anca este femeia pe care o respectă cel mai mult", a spus fiul lui Iurie Darie.

Deşi Anca Pandrea a tot vorbit despre nuntă, surse medicale au declarat, sub protecţia anonimatului, că starea de sănătate a actorului nu este una tocmai bună. Potrivit medicilor, Iurie Darie este într-o stare de semiinconştienţă, aproape vegetativă, fiind imposibil ca acesta să se pregătească de vreo ceremonie.

Potrivit lui Ducu Darie, „tatăl meu este încă la Reanimare, pentru că tot timpul a stat acolo. Mâine (azi, n.r.) o să aflăm cum este şi cu această pneumonie".

"Nu am ştiut nimic despre faptul că ei vor să se căsătorească."
Ducu Darie fiul lui Iurie Darie

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite