Adrian Despot, despre colegul de trupă rănit în incendiul din Colectiv: „A realizat dimensiunile dezastrului şi a considerat că el nu este o urgenţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Despot a declarat că este foarte afectat de tragedia din clubul Colectiv FOTO Marian Iliescu
Adrian Despot a declarat că este foarte afectat de tragedia din clubul Colectiv FOTO Marian Iliescu

Adrian Despot, care se afla în clubul Colectiv în momentul în care a izbucnit incendiul de vineri şi i-a ajutat pe cei răniţi, a publicat un mesaj pe Facebook în care vorbeşte despre starea lui Cezar Popescu, colegul său din trupa Viţa de Vie care a suferit arsuri de gradul 3.

Cântăreţul le-a mulţumit fanilor pentru mesajele trimise, precizând că este copleşit, şi a dat câteva detalii despre starea de sănătate a colegului său, care se afla la rândul lui în clubul Colectiv. Despot susţine că Cezar Popescu a transportat la spital „câţiva prieteni mai răniţi decât el“, prezentându-se la spital pentru a fi tratat abia a doua zi, întrucât „a considerat că el nu este o urgenţă.“

„Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje, sunt copleşit de căldura şi numărul lor! Am să las şi eu unul aici.

 

Sub influenţa evenimentelor petrecute, am uitat că a fost ziua prietenului şi colegului meu de la Viţa de Vie, Cezar Popescu. Cezar a fost şi el în Colectiv, este unul dintre supravieţuitori. Are arsuri de gradul 3 care se întind de pe palmă, pe braţ şi până pe jumătate din cap şi faţă, însă asta nu l-a oprit în acea seară să urce în maşină să ia câţiva prieteni mai răniţi decât el şi să îi ducă direct la spital. Apoi s-a dus acasă şi a aşteptat până a doua zi la prânz pentru a se duce şi el la spital. A realizat dimensiunile dezastrului şi a considerat că el nu este o urgenţă.

 

Dragul meu prieten, te iubesc şi te admir în egală măsură şi nicio înşiruire de cuvinte sau strângere în braţe nu va putea vreodată să îţi transmită cât de mult însemni pentru mine“, a scris Despot pe Facebook.

La concertul formaţiei Goodbye to Gravity asista şi cântăreţul Adrian Despot (39 de ani) în momentul în care s-a produs incendiul din clubul Colectiv, în urma căruia 32 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 130 sunt încă internate în spitalele din Capitală, dintre care 80 fiind în stare gravă sau critică. 

În dimineaţa zilei de sâmbătă, 31 octombrie, la câteva ore după ce s-a produs tragedia, un mesaj publicat pe pagina de Facebook a artistului anunţa că acesta a ajuns acasă în siguranţă, nefiind rănit.

Ulterior, Mario Ionescu, fotograf şi cameraman al postului Pro TV, a povestit cum au decurs lucrurile în afara clubului Colectiv la scurt timp după ce a izbucnit incendiul, precizând, printre altele, că Adrian Despot căra un tânăr ars, el însuşi fiind rănit. „Am ajuns în gang, unde m-a întâmpinat Adrian Despot, era ars, plin de negreală pe ochi, căra un tânăr ars, a început să urle la mine să las camera şi să car oameni! M-am blocat şi mi-au dat lacrimile“, a povestit Mario Ionescu. 

De altfel, printre martorii audiaţi în acest caz se numără şi cântăreţul. Întreaga depoziţie a artistului o puteţi citi aici. Totodată, ieri, 4 noiembrie, Despot s-a întâlnit cu studenţii din Sibiu, în cadrul unui eveniment organizat de Universitatea Lucian Blaga, pentru a le vorbi despre succesul în carieră, însă cântăreţul a făcut şi câteva precizări în legătură cu tragedia din Colectiv. Astfel, cântăreţul a recunoscut că este foarte afectat de evenimentele petrecute, precizând că întreaga sa lume s-a schimbat. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite