Actriţa Megan Fox a devenit mamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Megan Fox a anunţat miercuri că a născut un băieţel la sfârşitul lunii septembrie. Actriţa în vârstă de 26 de ani a făcut acestă declaraţie pe pagina sa de Facebook, precizând că a dorit să comunice ea însăşi o informaţie de o asemenea importanţă. Acesta este primul copil cu soţul ei, actorul Brian Austin Green (39).

„L-am născut pe fiul nostru, Noah Shannon Green, pe 27 septembrie. Este sănătos, fericit şi perfect. Suntem norocoşi pentru că avem posibilitatea de a fi părinţii acestui suflet frumos şi îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că mi-a permis să cunosc acest tip de legătură, de dragoste imaculată“, a dezvăluit actriţa americană.

Din 2004, când s-au cunoscut, Megan Fox şi Brian Austin Green au avut o relaţie controversată. După logodna din 2006, trei ani mai târziu a urmat şi o despărţire, iar în 2010 s-au împăcat şi căsătorit în Hawaii.
Megan Fox a devenit cunoscută după ce a jucat în primele două filme din seria „Transformers“. Actriţa a fost concediată din distribuţia celui de-al treilea film din această franciză cu doar câteva zile înainte de începerea filmărilor, după ce l-a comparat pe regizorul Michael Bay cu Hitler şi cu Napoleon şi a spus că „este un adevărat coşmar să lucrezi cu el“.

În plus, Fox a fost imaginea campaniei Armani Jeans, iar în ultimii ani revistele „FHM“ şi „Maxim“ şi portalul Ask Men au inclus-o în topul 100 al celor mai dorite femei din lume.

Brian Austin Green mai are un fiu dintr-o relaţie anterioară, cu actriţa Vanessa Marcil, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare de la „Beverly Hills, 90210“. După încheierea serialului din 2000, Brian Austin Green a reapărut în „Resurrection Blvd“, „Purgatory Flats“ şi „Southside“.   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite