Actorul Valentin Uritescu a împlinit 80 de ani pe patul de spital. „E lucid, dar are şi zile în care nu poate vorbi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
valentin uritescu

Actorul Valentin Uritescu a împlinit vârsta de 80 de ani pe 4 iunie, însă aniversarea nu l-a găsit acasă, în sânul familiei, ci pe un pat de spital. Bolnav de Parkinson, maestrul s-a retras de câţiva ani de pe scenă şi este îngrijit de devotata soţie, Valentina.

”Să ne vedem la următoarea aniversare de 80 de ani sănătoşi”, ne spunea maestrul Valentin Uritescu anul trecut, pe 4 iunie, când l-am sunat să-i spunem "La Mulţi ani". Din păcate, actorul, bolnav de Parkinson, nu a avut gura aurită, iar împlinirea vârstei de 80 de ani l-a găsit internat.

“E lucid, dar are şi zile în care soţul meu nu poate vorbi. Recunoaşte lumea din jur, dar de multe ori pur şi simplu nu poate vorbi. Alternează zilele bune cu cele proaste, iar chestiunea asta pare constanta ultimilor ani, dar ce mă îngrijorează foarte tare este faptul că nu avem o predicţie asupra stării sale viitoare. Pur şi simplu, nimeni nu poate anticipa care va fi ziua sau zilele acelea bune şi când vor urma cele rele, ca să ne pregătim şi pentru una, şi pentru cealaltă”, a declarat Valeria Uritescu, soţia actorului, pentru Impact.ro.

Citeşte continuarea pe click.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite