50 Cent va juca într-un film cu Bruce Willis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapperul 50 Cent, pe numele său adevărat Curtis Jackson, a primit un rol principal în thrillerul "The Prince", în care va juca alături de Bruce Willis, care va interpreta personajul negativ.

Thrillerul "The Prince", din a cărui distribuţie mai fac parte John Cusack ("Lee Daniels' The Butler") şi Jason Patric ("Speed 2: Croazieră infernală"), prezintă povestea unui fost şef al mafiei, care trebuie să se întoarcă în Las Vegas, unde fiica lui a dispărut, iar regia este semnată de Brian A. Miller ("Casa soarelui răsare"), potrivit site-ului insidemovies.ew.com.

Filmările sunt programate să înceapă în decembrie, în Alabama. 

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 38 de ani, a cunoscut succesul în 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'", care s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea, devenind unul dintre cele mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile.

Cel mai recent album al său, "Before I Self Destruct", a fost lansat în noiembrie 2009.

În 2005, rapperul a avut un rol în filmul "Totul pentru bani", inspirat din viaţa lui, apoi a fost distribuit în drama de război din 2006 "Home of the Brave". Cel mai recent film al său este thrillerul "Ţinutul gheţurilor/ The Frozen Ground", în care joacă alături de Nicolas Cage şi John Cusack.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul". Actorul american a putut fi văzut, de curând, în filmul de acţiune "Greu de pensionat 2/ Red 2".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite