21 de ani de închisoare pentru unul dintre răpitorii câinilor cântăreţei Lady Gaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei trei indivizi acuzaţi că au împușcat un angajat al cântăreţei americane Lady Gaga pentru a răpi câinii vedetei a fost condamnat luni, la Los Angeles. Pedeapsa primită de individ este de 21 de ani de închisoare, relatează AFP.

Lady Gaga a oferit o recompensă de 500.000 de dolari.
Lady Gaga a oferit o recompensă de 500.000 de dolari.

Este vorba despre James Howard Jackson, în vârstă de 20 de ani.

Bărbatul a recunoscut că a făcut parte din grupul care l-a împuşcat pe Ryan Fischer, în timp ce acesta plimba cei trei câini bulldog francez ai artistei, la Hollywood, în februarie 2021.  James Howard Jackson a pledat vinovat pentru tentativă de omor. 

„Un acord de recunoaştere a vinovăţiei îl găseşte pe James Howard Jackson responsabil pentru comiterea unui act violent, fără inimă şi face dreptate victimelor noastre", se arată într-un comunicat al procurorului, arată sursa amintită, citată de Agerpres.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins atacul violent.

 În imagini se vede cum doi bărbaţi coboară dintr-o maşină în apropierea angajatului cântăreţei şi îl împuşcă în piept.

Autorii atacului au luat apoi doi dintre câinii vedetei - Koji şi Gustav - şi au fugit, lăsându-l pe Ryan Fischer, care sângera, la pământ Al treilea câine, Miss Asia, a fugit, însă s-a întors ulterior la însoţitorul ei. Ryan Fischer a supraviețuit atacului și a dezvăluit ulterior, pe Instagram, că a suferit leziuni pulmonare.

Recompensă de 500.000 de dolari

Ca să-și găsească animalele de companie, Lady Gaga a oferit o recompensă de 500.000 de dolari.

Câinii au fost aduşi înapoi de o femeie - despre care s-a dovedit că avea o relaţie cu tatăl unuia dintre agresori - care a declarat că i-a găsit legaţi de un stâlp. Femeia a fost însă arestată.

Potrivit poliţiei, femeia implicată și ea în infracțiune avea rolul de a recupera recompensa în numele celorlalți.

.Potrivit Agerpres, James Howard Jackson fusese eliberat pe 6 aprilie în urma unei erori administrative şi apoi arestat din nou, patru luni mai târziu Sentinţa de luni vine după cele primite de complicii bărbatului, Jaylin Keyshawn White, în vârstă de 20 de ani, condamnat la patru ani de închisoare, şi Lafayette Shon Whaley, în vârstă de 28 de ani, condamnat la şase ani de închisoare.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite