10 ani de la moartea lui Elizabeth Taylor. Totul despre ménage-ul à trois cu JF Kennedy şi celelalte aventuri ale actriţei acuzate de Vatican de vagabondaj erotic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elizabeth Taylor avea o frumuseţe rară, dar şi o viaţă controversată (Foto: Profimedia).
Elizabeth Taylor avea o frumuseţe rară, dar şi o viaţă controversată (Foto: Profimedia).

La 10 ani de la dispariţia lui Elizabeth Taylor, ne amintim cum a cucerit legendara actriţă Hollywoodul – câte un bărbat pe rând. Sau mai mulţi deodată, ca-n ménage-ul à trois cu JF Kennedy sau în restul partidelor scandaloase de amor pe care le-a suprapus încă din adolescenţa ei precoce.

Elizabeth Taylor avea doar 11 ani când s-a prezentat la castingul filmului National Velvet şi a plecat de acolo înfuriată la culme. Producătorii erau pe punctul de-a o trimite acasă pe motiv că era prea nedezvoltată pentru a juca rolul unei adolescente, când Liz i-a luat total prin surprindere: “Vreţi sâni? Staţi liniştiţi că o să arăt eu sâni!” Trei luni mai târziu, copila a revenit cu un decolteu destul de apetisant, obţinut cu ajutorul unor creme „push-up”, spunea ea, şi apelând la o dietă bogată în grăsimi şi la un set consistent de exerciţii care i-au dezvoltat musculatura de la nivelul pieptului.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite