„Vocea României“ are un nou coregraf: Emil Rengle, un profesionist şcolit în SUA care doreşte să revoluţioneze imaginea dansului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Show-ul „Vocea României“ are un nou coregraf, după plecarea lui Edi Stancu şi a trupei lui de balet. Emil Rengle, un profesionist şcolit la New York şi Los Angeles, doreşte ca prin implicarea în desfăşurarea emisiunii să redefinească imaginea dansului din România. Rengle a lucrat alături de coregrafii celebrelor Beyonce şi Kylie Minogue, iar în ţară a colaborat cu Alex Velea, Antonia sau Loredana Groza.

Emil Rengle a devenit cunoscut în lumea showbiz-ului internaţional după ce şi-a etalat abilităţile şi creativitatea pe scena UNATC, apoi şi-a făcut apariţii în cadrul marilor şcoli de dans internaţionale, precum „Broadway Dance Center New York“, „Pineapple Dance Studio Londra“ sau „Debbie Reynolds Los Angeles“. Aici, Emil Rengle şi-a perfecţionat tehnicile de dans studiind alături de coregrafi celebri, precum Sheryl Murakami (coregraful lui Beyonce) şi Nika Kljun (coregraful lui Kylie Minogue).

Emil s-a întors în România pentru a revoluţiona imaginea dansului. El va urca pe scena show-ului „Vocea României“ ca principal coregraf şi se va ocupa de noua echipă de balet a emisiunii pentru a pune în scenă cele mai spectaculoase momente. „Atunci când am plecat la studii în străinătate eram hotărât să revin în România şi să împărtăşesc cu cei de aici lucrurile frumoase pe care urma să le descopăr. Sunt extrem de fericit că datorită acestei colaborări voi avea oportunitatea de a face ceea ce mi-am propus. Sunt convins că proiectul va fi unul de succes şi că vom face împreună un sezon de neuitat al «Vocii României»“, a spus acesta.

La doar 18 ani, Emil a fost cel mai bun dansator şi coregraf din România. A câştigat campionatul de dans Hip Hop International şi a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial World’s Hip Hop Championships, în Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai căutat coregraf din ţara noastră. A colaborat de-a lungul timpului cu artişti precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar şi cu artistele internaţionale Alexandra Stan şi Inna.

Emil Rengle va putea fi urmărit începând cu 19 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Pro TV, în cadrul celui mai nou sezon al emisiunii „Vocea României“.

image

Emil Rengle, noul coregraf al emisiunii „Vocea României“ FOTO Pro TV

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite