Vocea României ajunge la ultima rundă de audiţii pe nevăzute din acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Juriul de la Vocea României: Marius Moga, Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă FOTO Pro TV
Juriul de la Vocea României: Marius Moga, Smiley, Loredana şi Tudor Chirilă FOTO Pro TV

În această seară va avea loc ultima rundă de audiţii pe nevăzute din cadrul show-ului „Vocea României“, difuzat de Pro TV, de la ora 20.30.

În această şansă, aspiranţii la titlul de „Vocea României“ au ultima şansă de a ocupa locurile rămase libere în cele patru echipe. Tensiunea este din ce în ce mai mare, întrucât concurenţii vor lupta pentru locul liber rămas în echipa lui Tudor Chirilă, pentru cele trei locuri libere din echipa Loredanei, dar şi pentru cele două din echipele lui Smiley şi Marius Moga. 

Va fi o competiţie grea atât pentru cei care vor urca pe scenă plini de emoţii, cât şi pentru antrenori, care îşi doresc să aducă în echipele lor cele mai bune voci, alături de care să meargă mai departe spre marele trofeu „Vocea României“.

În această seară, telespectatorii Pro TV vor avea parte de o ediţie din care nu vor lipsi vocile puternice, comentariile savuroase ale celor patru antrenori, deciziile neaşteptate şi lupta aprigă pentru cei mai buni concurenţi.

Competiţia va stârni pasiuni nebănuite, iar Tudor, Loredana, Smiley şi Moga vor face tot posibilul să-şi completeze echipele cu voci speciale, surprinzătoare, memorabile. Lupta va fi aprigă, reacţiile celor patru neaşteptate, iar bucuria sau dezamăgirea li se va citi pe feţe. În ultima ediţie de audiţii pe nevăzute vom vedea ce îl va determina pe Smiley să spună în repetate rânduri: „Nu, nu, nu, nu! Nu se poate!“ şi să se ridice mâhnit de pe scaun, dar şi ce concurentă i-a fascinat pe antrenori şi l-a făcut pe Tudor să spună: „Eşti conştientă că picioarele tale sunt un atu?“. 

Tot în această seară puteţi vedea care sunt concurenţii ce îi vor vrăji pe cei patru antrenori şi dacă vor apăsa butonul şi îşi vor întoarce scaunele pentru piese precum „Waiting all night“, „Ileana Ileana“ şi „Radioactive“.

Azi, de la ora 20.30, ultimii opt concurenţi vor completa cele patru echipe şi se vor pregăti intens pentru următoarea etapă a competiţiei. Care sunt vocile care vor impresiona şi-i vor face pe antrenori să aplaude şi să se lupte pentru ele, dar şi care sunt deciziile concurenţilor, puteţi afla în această seară, în ultima rundă de audiţii pe nevăzute.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite