Vladimir Drăghia va prezenta o emisiune la Kanal D, alături de Ilinca Vandici: „Îmi va fi greu, dar este un nou drum pentru mine“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Drăghia va prezenta alături de Ilinca Vandici emisiunea „Fan Arena“ FOTO Kanal D
Vladimir Drăghia va prezenta alături de Ilinca Vandici emisiunea „Fan Arena“ FOTO Kanal D

Vladimir Drăghia (32 de ani) şi Ilinca Vandici (32 de ani) vor prezenţa împreună, în această toamnă, la Kanal D, emisiunea de tip talk show „Fan Arena“.

Noua emisiune vine în întâmpinarea fanilor „Exatlon“, care îşi doresc să afle cât mai multe detalii despre ce se întâmplă în Republica Dominicană, cu concurenţii lor favoriţi, anunţă reprezentanţii Kanal D. 

Materialele şi noile informaţii despre Faimoşii şi Războinicii celui de-al doilea sezon „Exatlon“ vor fi dezbătute intens la „Fan Arena“, un talk show ce beneficiază de experienţa „în teren“ a lui Vladimir Drăghia, câştigătorul primului sezon «Exatlon». 

Vladimir ştie foarte bine cu ce se confruntă noii concurenţi şi va empatiza cu familiile şi prietenii celor care luptă în această toamnă pe traseele complexe din Republica Dominicană, pe care îi va avea invitaţi în platou. Este pentru prima dată când actorul se află în postura de prezentator de televiziune. 

Imagine indisponibilă

Vladimir Drăghia FOTO Kanal D

„Este pentru prima dacă când mă aflu în postura de prezentator. Îmi va fi greu, dar tocmai acesta este unul dintre motivele pentru care am acceptat această provocare. Al doilea motiv ar fi acela că mă simt apropiat de subiectul emisiunii. Cunosc înstrăinarea, emoţia, speranţa, lupta de acolo, ceea ce mă va ajută să îi înţeleg, să empatizez cu concurenţii noului sezon «Exatlon». Voi încerca să le vorbesc telespectatorilor despre ceea ce nu se vede la televizor. Voi încerca să le răspund la curiozităţile pe care, de la revenirea mea în ţară, întâlnindu-mă cu ei pe stradă, am văzut că le au. O să încep chiar acum, răspunzând la cea mai frecvenţa întrebare: «E pe bune?».  Da, totul este cât se poate de «pe bune»! Este chiar mai real decât viaţa de zi cu zi. Sunt bucuros că voi face parte, iarăşi, din această aventură, începând, în acelaşi timp, un drum nou pentru mine“, a declarat Vladimir Drăghia.

Ilinca Vandici, fosta prezentatoare a emisiunii „Bravo, ai stil“, de la Kanal D, va fi gazda emisiunii alături de Vladimir. 

„Am fost şi sunt fan «Exatlon» şi ştiu ce înseamnă să arzi de curiozitate să afli tot mai multe lucruri despre ce se întâmplă în Republica Dominicană. Am suferit şi am explodat de bucurie de multe ori urmărind primul sezon, iar acum sunt foarte fericită că pot să aflu lucruri extrem de interesante la cald şi că le pot împărtăşi celor de acasă. Îl admir enorm pe Vladimir Drăghia, el reprezintă o parte importantă din „Exatlon“, prin modul în care s-a luptat, a rezistat, s-a impus prin fair play şi şi-a apropiat publicul“, spune Ilinca Vandici.

ilinca vandici kanal d

Ilinca Vandici FOTO Kanal D

Pe măsură ce concurenţii vor fi eliminaţi din competiţie, aceştia vor veni în platoul „Fan Arena“ pentru a dezbate la cald impresii, emoţii, întâmplări, alături de prezentatorii emisiunii şi de ceilalţi invitaţi. Concurenţii primului sezon „Exatlon“ vor veni şi ei pentru a-şi susţine favoriţii şi a poveşti, din proprie experienţă, cum se desfăşoară competiţia, menţionează reprezentanţii postului turcesc. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri