„Trăsniţii“ au început filmările pentru un nou sezon

0
0
„Trăsniţii“ s-au
întors din vacanţă cu forţe proaspete FOTO Prima TV
„Trăsniţii“ s-au întors din vacanţă cu forţe proaspete FOTO Prima TV

„Trăsniţii“ de la Prima TV s-au întors din vacanţă, Grig Chiroiu, Bogdan Dumitrescu şi întreaga echipă începând săptămâna în forţă pe platourile de filmare, gata să realieze un nou sezon plin de umor.

Cu bateriile încărcate pentru cel de-al 25-lea sezon, actorii au trecut mai întâi pe la machiaj şi garderobă, apoi s-au prezentat la cadru. Au repetat textul, au urmat întocmai sfaturile regizorale şi au făcut o repetiţie generală cu camerele înainte de a trece la filmat.

„Ne-am apucat de filmări, aşa cum obişnuim să facem la începutul lunii august. Toată lumea a venit cu forţe proaspete, de pe unde a fost în vacanţă, şi ne bucurăm foarte tare că ne merge aerul condiţionat. Asta înseamnă că avem dotări. O să vedeţi de fapt ce dotări avem şi în secţia de poliţie şi în vilă, pentru că, aşa cum v-am obişnuit în fiecare sezon, v-am pregătit o mulţime de surprize, situaţii noi şi personaje foarte interesante“, a declarat Grig Chiroiu.  

În prima zi de filmare, „Trăsniţii“ au avut şi un invitat special pe platouri - un pui de pisică de numai o lună, pe care colegul Muşchiulică l-a adus să le poarte noroc în noul sezon, care va debuta în această toamnă, la Prima TV.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite