Sophie Turner, mesaj către fanii care au cerut refacerea ultimului sezon „Game of Thrones“: „Este o lipsă uriaşă de respect“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Sophie Turner (23 de ani), cunoscută pentru rolul Sansei Stark din „Game of Thrones“, a reacţionat după ce peste un milion de fani au cerut, printr-o petiţie, refacerea ultimului sezon al seriei.

Sophie Turner, care a interpretat rolul Sansei Stark în celebra serie HBO, „Game of Thrones“, a declarat, într-un interviu pentru The New York Times, că petiţia semnată de peste un milion de oameni reprezintă o jlipsă uriaşă de respect faţă de întreaga echipă HBO, care a muncit „neobosită“ timp de un deceniu la realizarea serialului, scrie cnn.com.  

„Aceste petiţii şi alte lucruri de genul acesta reprezintă o lipsă uriaşă de respetc faţă de echipă, faţă de scriitori, regizori, producători, care au muncit neobosiţi timp de 10 ani, şi timp de 11 luni pentru filmarea ultimului sezon. Au fost în jur de 50 de nopţi de filmări. Foarte mulţi oameni au muncit atât de mult, iar faptul că oamenii aruncă totul la gunoi doar pentru că nu a fost ceea ce au vrut ei să vadă, este pur şi simplu dispreţuitor“, a declarat actriţa. 

Ea a declarat, în plus, că nu a fost surprinsă de reacţiile negative cu privire la sfârşitul serialului: „Întotdeauna oamenii îşi formează o idee cu privire la cum le-ar plăcea să se încheie un serial, iar când nu se întâmplă aşa cum şi-au imaginat, încep să-şi exprime nemulţumirile“. 

Sophie Turner a vorbit şi despre soarta personajului ei, Sansa Stark, care a ajuns Regina Nordului. „Mi-a plăcut. Nordul este singurul loc în care Sansa se simte cu adevărat în siguranţă, este locul pe care-l poate conduce cu iubire şi dreptate. Şi-a îndeplinit scopul pentru care s-a luptat de-a lungul seriei: să se întoarcă acasă, să-şi protejeze căminul, şi în sfârşit a obţinut asta“. 

De asemena, t\n[ra actriţă a scris şi un mesaj de despărţire faţă de personajul său, după încheierea „Game of Thrones“:„Sansa, îţi mulţumesc că m-ai învăţat ce înseamnă rezistenţa, curajul şi adevărata forţă. Mulţumesc pentru că m-ai învăţat să fiu blândă şi răbdătoare şi să conduc cu dragoste“.

La fel ca Emilia Clarke, Turner, în vârstă de 23 de ani, a petrecut o mare parte din viaţă pe platourile de filmare ale serialului: „Am crescut cu tine. M-am îndrgostit de tine când aveam 13 ani şi acum, zece ani mai târziu, la 23, te las în urmă, dar nu voi lăsa niciodată în urmă ceea ce m-ai învăţat“.

Turner a mulţumit întregii echipe, care a învăţat-o cele mai importante lecţii de actorie: „Fără voi nu aş fi persoana de astăzi. Mulţumesc pentru că mi-aţi dat această şansă“.

Deşi cel del de-al optulea şi ultimul sezon „Game of Thrones“ a înregistrat până acum audienţe remarcabile, el a fost cotat şi drept cel mai slab al seriei. 

Astfel, creatorii sezonului opt „Game of Thrones“, David Benioff şi D.B. Weiss, sunt acuzaţi de unii dintre fanii celebrului serial că nu s-au descurcat prea bine după ce au rămas fără materialul-sursă, cărţile lui George R.R. Martin.

„David Benioff şi D.B. Weiss s-au dovedit a fi nişte scenarişti incompetenţi, în lipsa materialului-sursă (n.r. cărţile lui George R.R. Martin) pe care să se bazeze. Serialul merită un sezon final care să aibă mai mult sens. Îndepliniţi-mi aşteptările şi faceţi asta să se întâmple, HBO“, se arată în petiţia care a strâns peste un milion de semnături. 

sansa stark game of thrones foto hbo

FOTO HBO 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite