Simona Halep, în prima ediţie „Garantat 100%“ din 2016: sportiva vorbeşte despre cum se comportă publicul român şi despre rivalităţile de la vârful ierarhiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai iubită sportivă a României şi numărul doi mondial la tenis este invitata primei ediţii „Garantat 100%“ din noul an, care poate fi urmărită duminică, 10 ianuarie, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Cătălin Ştefănescu începe cu o ediţie specială anul 2016: la primul „Garantat 100%“ din noul an, telespectatorii TVR au întâlnire cu cea mai iubită sportivă a României şi jucătoarea de tenis numărul 2 în lume, Simona Halep. 

„Este una dintre puţinele apariţii de acest fel la TV ale Simonei Halep şi, cred, singura de aceste dimensiuni, din ultimii ani“, a declarat Cătălin Ştefănescu, realizatorul şi moderatorul „Garantat 100%“. Schimbul de idei Simona Halep – Cătălin Ştefănescu, de pe terenul „Garantat 100%“,  poate fi urmărit duminică, 10 ianuarie, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

  

În emisiunea de duminică, Simona a acceptat să vorbească despre cum arată programul ei zilnic, despre membrii echipei care o înconjoară, despre ce trebuie să sacrifice un sportiv care este hotărât să facă performanţă la nivel înalt. Cum se comportă publicul de la noi, entuziast la victorii şi, uneori, nesolidar la înfrângeri, cum e să vii dintr-o ţară mică în lumea mare a sportului, amănunte despre relaţia de colaborare cu noul ei antrenor, dar şi despre cum îşi vede Simona viaţa de după sportul de performanţă aflăm din discuţia sportivei cu Cătălin Ştefănescu, duminică, la ora 21.00. 

garantat 100%
garantat 100%

Cătălin Ştefănescu şi Simona Halep vor face schimb de idei FOTO TVR 

Cum arată rivalităţile de la vârful ierarhiei mondiale a tenisului feminin, cât de mare este industria spectacolului din spatele competiţiei sportive, dar şi ce strategii sofisticate, pe care unii dintre sportivi şi sportive le dezvoltă, pentru a fi pe placul acestei industrii sau pentru a se menţine în topul clasamentelor mondiale ne dezvăluie Simona Halep în primul „Garantat 100%“ al anului.  

„Nu în ultimul rând, ne-am oprit şi asupra ideii de singurătate a sportivului de performanţă, aflat în faţa unui public. Pe lângă bătăliile interioare şi presiunea psihologică din mintea unui sportiv, în timpul desfăşurării competiţiei, se mai strecoară şi comentariile publicului, observaţiile specialiştilor, speculaţiile presei, zvonurile, adică tot ceea ce ţine de o lume întreagă care asistă la confruntarea sportivă. Dincolo de simpatii şi antipatii, de susţineri, de încurajări sau de atacuri greu de suportat, sportivul e singur. Singur, în faţa celui cu care se întrece. De multe ori, câştigător iese cel care reuşeşte cel mai bine să iasă, pe moment, din orice relaţie cu lumea, şi să se concentreze total pe ceea ce are de făcut pentru a învinge“, este concluzia desprinsă de Cătălin din discuţia cu Simona Halep, una dintre cele mai iubite sportive ale momentului. 

Ediţia eveniment „Garantat 100%“ ce-o aduce la TVR pe Simona Halep poate fi urmărită la TVR 1, TVR HD şi TVR+, în 10 ianuarie, de la ora 21.00.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite