Şeful Comisiei de Cultură îl atacă dur pe membrul CNA Radu Herjeu şi cere audierea sa: „Un lacheu, slugarnicul de serviciu al PSD“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor, liberalul Gigel Ştirbu, l-a criticat în termeni duri pe Radu Herjeu, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), pentru postările sale de pe Facebook şi cere chiar audierea sa în Parlament.

După mai multe postări pe Facebook în care Radu Herjeu l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis pentru declaraţiile privind recomandările GRECO, Gigel Ştirbu a reacţionat dur şi l-a acuzat pe membrul CNA că este „un slugarnic de serviciu al PSD“ şi a anunţat că va cere audierea acestuia în Comisia de Cultură pe care o conduce, notează Paginademedia.ro.  

Redăm integral mesajul lui Gigel Ştirbu:

„Radu Herjeu, slugarnicul de serviciu al PSD-ului

Incredibil cu cât tupeu au sărit ca arşi toţi lacheii pesedişti plantaţi la conducerea unor instituţii publice, care ar trebui să fie autonome şi independente, ca să-l atace pe preşedintele României, Klaus Iohannis, care a cerut Guvernului să aplice recomandările GRECO şi să desfiinţeze Secţia specială de investigare a magistraţilor.

Unul dintre aceşti lachei, Radu Herjeu, a încălcat grav statutul de membru CNA prin nerespectarea criteriului neutralităţii politice şi a ieşit public cu un atac politic decerebrat la adresa preşedintelui României.

Nu este pentru prima oară când asistăm la derapajele lui Radu Herjeu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului în spaţiul public.

Un serviciu public ca CNA trebuie să fie în slujba cetăţeanului, să aibă ca prioritate interesul public şi să asigure corectitudinea informării şi, în niciun caz, nu trebuie să fie reprezentat de oameni ca Radu Herjeu pentru care slugărnicia este un mod de viaţă şi atacă la comanda PSD. Un politruc este chiar Radu Herjeu instalat în funcţie de PSD care sare imediat şi îi sancţionează pe toţi cei care îndrăznesc să atace partidul de guvernământ.

Voi solicita audierea imediată a lui Radu Herjeu în Comisia de Cultură a Camerei Deputaţilor pentru încălcări grave şi repetate ale reglementărilor Legii Audiovizualului şi a Codului Etic al membrilor CNA care îi interzic orice activitate politică.

Este absolut necesară modificarea Legii Audiovizualului pentru ca astfel de personaje fără coloană vertebrală să nu mai poată ocupa astfel de funcţii sau dacă au astfel de derapaje, să poată fi expulzate imediat din funcţia publică“.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite