„Se zice că...“ revine la TVR 2: subiectele şi invitaţii din prima ediţie

0
0
Nuami Dinescu, Florina Constantinescu şi Ioana Voicu FOTO TVR
Nuami Dinescu, Florina Constantinescu şi Ioana Voicu FOTO TVR

Emisiunea „Se zice că...“ revine la Televiziunea Română cu noutăţi din zona socială, culturală, mondenă   şi de life style.

Ioana Voicu, Nuami Dinescu şi Florina Constantinescu vor prezenta la TVR 2, din 2 octombrie de luni până joi, de la ora 14.10, emisiunea „Se zice că...“. Gazdele programului promit noutăţi din zona socială, culturală şi mondenă, dar şi dezbateri amuzante despre viaţa vedetelor, rolurile în familie, responsabilităţile taţilor sau cum să ne păstrăm sănătatea şi frumuseţea indiferent de vârstă şi anotimp.

„Am creat un anumit standard şi trebuia să ne întoarcem cu forţe proaspete şi să readucem celor de acasă invitaţi şi subiecte pe măsură. Asadar, în prima ediţie vom avea Horoscop, cu renumita Mariana Cojocaru, şi promit însă că o să scoatem de la ea cât mai multe previziuni astrologice pentru săptămâna în curs, pentru toate zodiile“, a declarat Florina Constantinescu.

„O sa discutăm şi despre tendinţele sezonului în materie de fashion, drept pentru care o  avem invitată în prima ediţie pe Oana Turcescu – designer vestimentar. Apoi, plecând de la faptul că sunt o tânără mamică şi mă confrunt cu erupţia dentară a piticului, ne-am gândit să dezbatem subiectul cu un medic pedodont, Silvia Voiculescu. Ne şi distrăm, că doar nu lăsăm emisiunea fără muzică. Vine Nico să ne povestească despre proiectele ei, iar pentru Nuami aducem o trupă de băieţi, The Mixy Welders“, a adăugat Florina.

Ioana Voicu şi-a invitat prietenele la ea în bucătărie şi au preparat rulouri delicioase de şuncă cu pastă de brânză, salată de ton cu fasole verde şi cu ceapă şi chiar favorita ei, Guacamole, salata pe bază de avocado. Vedeta TVR 2 nu a uitat nici de „pastilele de beauty“ şi spune că deja are sfaturi la îndemâna oricui. „Am fost uimită să descopăr că unele lucruri banale, pe care fiecare le are în casă, fac adevărate minuni. De exemplu, cărbunele medicinal albeşte dinţii“, a explicat Ioana.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri