SAGA şi KISS FM lansează SAGA Rave Nation, prima emisiune de radio a unui festival din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Saga Rave Nation 3

SAGA Rave Nation se aude, începând din 4 martie, în fiecare vineri, de la 21:00 la 22:00, la KISS FM. Sâmbătă, în Poiana Braşov, SAGA şi KISS FM au anunţat noul format radio, gândit pentru iubitorii muzicii electronice şi pentru cei care vor să intre mai devreme în atmosfera de festival.

Cei prezenţi la eveniment au avut ocazia să afle, în premieră, detalii despre concept şi să aibă un mic preview a ceea ce va însemna SAGA Rave Nation în această primăvară.

Vanotek, Vali Bărbulescu şi DJ Olix au adus muzica la Postăvaru şi atmosfera de festival pe pârtie, unde sute de oameni s-au bucurat de ultimul weekend de iarnă alături de SAGA. 

„Suntem încântaţi că, împreună cu partenerul nostru KISS FM, vom lansa o emisiune pentru iubitorii de muzică electronică, SAGA Rave Nation. Ne-am bucurat să vedem la prima ediţie a festivalului atât de mulţi oameni interesaţi de acest gen. Ne-am dorit să le oferim mai mult, să aibă acces la informaţii şi interviuri în exclusivitate şi să aducem mai aproape de ei muzica lor preferată şi atmosfera de festival. În fiecare vineri seară, începând din 4 martie, vor avea câte o oră dedicată lor”, a spus Allan Hardenberg, CEO ALDA.

SAGA şi KISS FM au transmis sâmbătă un mesaj de solidaritate pentru ucraineni, în contextul situaţiei tragice din ţara vecină.

Saga Rave Nation 1

„Trăim cu toţii într-o lume cu prea multe păreri. Acum, în pandemie, se mai întâmplă încă un lucru. SAGA Festival şi KISS FM condamnă violenţa de orice fel, condamnă morţile oamenilor nevinovaţi şi sunt alături de orice om din lumea asta care cade victimă luptei pentru putere a unor oameni cărora le pasă mai mult de ei înşişi decât de bunăstarea noastră. Suntem în 2022 şi ar fi normal să fim cu toţii mai civilizaţi de atât. KISS FM este vocea mişcării SAGA - să fie pace”, a spus Dan Finţescu.

   

Despre SAGA Rave Nation

În fiecare vineri, începând din 4 martie, de la ora 21:00, timp de o oră, ascultătorii vor intra în atmosfera de festival, vor afla noutăţi despre artiştii lor preferaţi şi vor avea ocazia să câştige premii de festival în fiecare ediţie a emisiunii.

SAGA Rave Nation va fi prezentată de Dan Finţescu, Ana Moga şi Adrian Fânaru, care vor avea invitaţi speciali în fiecare ediţie şi mesaje de la artiştii din line-up-ul SAGA.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite