Ruby a părăsit „Survivor România“: primele declaraţii ale cântăreţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruby a părăsit „Survivor România“ FOTO Kanal D
Ruby a părăsit „Survivor România“ FOTO Kanal D

În urma voturilor telespectatorilor, cântăreaţa Ruby (31 de ani) a fost eliminată din competiţia „Survivor România“, reality show difuzat de Kanal D.

În ediţia de sâmbătă, 1 februarie, Ruby a părăsit competiţia „Survivor România“ după ce faimoşii au pierdut meciul de eliminare. 

„Sincer, într-un fel mă aşteptam. Este cel mai corect faţă de echipă. Sunt convinsă că cei de acasă preferă să mă vadă cântând şi lansând piese noi. Au fost zile grele pentru mine, în special. Eu cu sportul suntem... nu am nicio treabă. Este bine pentru echipă să rămână Elena. Mă întorc la treaba mea şi cu siguranţă o să vă duc dorul după ce o să am stomacul plin“, a transmis Ruby înainte de a părăsi Republica Dominicană.

Faimoşii au fost nevoiţi să trimită spre eliminare trei concurenţi – Ruby, Elena şi Lino Golden -, care ulterior au fost votaţi de telespectatori. 

„Publicul a decis pe cine să ţină în competiţie. Au fost voturi de simpatie. A doua persoană eliminată de public din competiţia Survivor 2020, persoana care va pleca acasă este Ruby“, a anunţat prezentatorul emisiunii. 

   

Săptămâna trecută, Cristina Şişcanu a fost eliminată din cadrul competiţiei.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite